Ορφέας Αυγουστίδης: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του! Ορφέας Αυγουστίδης: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ορφέας Αυγουστίδης: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του!

Ορφέας Αυγουστίδης: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του! | tlife.gr
Ο ταλαντούχος ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης και η όμορφη σύντροφός του, Γεωργία, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και έτσι εδώ και λίγο καιρό μένουν κάτω από την ίδια στέγη. 
Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στις «Τρεις αδελφές» του Άντον Τσέχωφ, στο θέατρο Βεάκη, είναι ξανά ερωτευμένος και, παρόλο που δεν το κρύβει, έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους.
Με την αγαπημένη του είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο, όμως για πρώτη φορά τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός πριν από μερικούς μήνες. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real» και της Νίκης Κώτσου όσοι τους γνωρίζουν καλά αναφέρουν ότι έχουν δέσει καλά. 
Αν, μάλιστα, λάβουμε υπόψη την πρόσφατη δήλωση του Ορφέα Αυγουστίδη σχετικά με την επιθυμία του να αποκτήσει τη δική του οικογένεια, τότε το συμπέρασμα είναι και οι δυο τους κάνουν κοινά όνειρά για το μέλλον.
«Με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια και παιδιά. Και θα έλεγα πως είμαι στον δρόμο αυτό. 
Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει δηλώσεις για τα προσωπικά του, αλλά ναι, όσο περνάει ο καιρός τα σκέφτομαι όλα αυτά και μόνο με τη σκέψη κάτι μέσα μου ετοιμάζεται. 
Είμαι, μάλλον, παραδοσιακός», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Μένουμε μαζί με την σύντροφό μου».
Στην ίδια συνέντευξη, μάλιστα, ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκάλυψε ότι μαγειρεύει περισσότερο από την αγαπημένη του, αφού μεγαλώνοντας έχει αναθεωρήσει για κάποιες αξίες. 

Ο ίδιος φαίνεται να διανύει μια υπέροχη περίοδο στη ζωή του, αν και προτιμά να την προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας.
epirusblog.gr
5 of 5
Ορφέας Αυγουστίδης: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1436113423806244663
Σχόλια
item