Γιάννενα: Χωρίς δρώμενα αλλά «ζωηρό» το τριήμερο των Αποκριών! Γιάννενα: Χωρίς δρώμενα αλλά «ζωηρό» το τριήμερο των Αποκριών! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Χωρίς δρώμενα αλλά «ζωηρό» το τριήμερο των Αποκριών!

Γιάννενα: Χωρίς δρώμενα αλλά «ζωηρό» το τριήμερο των Αποκριών!
Μπορεί το φετινό τριήμερο της Αποκριάς να μην είχε Τζαμάλες στις γειτονιές των Ιωαννίνων, καρναβάλι στον Κατσικά και σαρακοστιανά κεράσματα στα Λιθαρίτσια, ωστόσο το κλίμα στην πόλη ήταν γιορτινό και η κίνηση μεγάλη, όπως εξάλλου κάθε χρονιά αυτή την περίοδο.
Οι επισκέπτες που στη μεγάλη τους πλειοψηφία έμειναν ανεπηρέαστοι από τις απαγορεύσεις τις οποίες επέβαλε η εμφάνιση του κορωνοϊού στη χώρα μας, έμειναν κυρίως στα Γιάννενα κάνοντας βόλτες στα αξιοθέατα του Λεκανοπεδίου, μεταξύ των οποίων το Νησί, το Κάστρο, το Σπήλαιο Περάματος και το Μουσείο Π. Βρέλλη. 
Αυξημένη ήταν η κυκλοφορία στους δρόμους της πόλης τόσο από πεζούς όσο και από αυτοκίνητα όπως ανέφερε χθες στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ο Διοικητής της Τροχαίας Ιωαννίνων Γιώργος Αζέλης. 
Η κίνηση κορυφώθηκε το βράδυ της Κυριακής και είχε ως επίκεντρο το ιστορικό κέντρο, ιδιαίτερα τις οδούς Καλλάρη και Ανεξαρτησίας, το οποίο παρέμεινε κλειστό για αυτοκίνητα έως τα ξημερώματα της Δευτέρας. 
Μάλιστα, η Τροχαία πραγματοποίησε πολλούς ελέγχους επικεντρώνοντας σε παραβάσεις όπως η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και βεβαίωσε αρκετές!

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Χωρίς δρώμενα αλλά «ζωηρό» το τριήμερο των Αποκριών!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4209883223389863253
Σχόλια
item