Η Φαίη Σκορδά πήγε τα παιδιά στον Γιώργο Λιάγκα - Φωτογραφία από το σπίτι του

Η Φαίη Σκορδά πήγε τα παιδιά στον Γιώργο Λιάγκα - Φωτογραφία από το σπίτι του
Στον Γιώργο Λιάγκα πήγε η Φαίη Σκορδά τα παιδιά για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο τους παίζοντας και γενικά περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί. Μάλιστα, ο παρουσιαστής μοιράστηκε μια φωτογραφία τους μέσα από το σπίτι, με τους διαδικτυακούς του φίλους.
Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» τώρα που είναι εκτός πλατό, καθώς έχουν κατεβάσει ρολά λόγω κορωνοϊού, έχει περισσότερο χρόνο και ενέργεια να περάσει με τους δυο γιους του, από κάθε άλλη φορά.
Ο Γιώργος Λιάγκας έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά του και για αυτό τους κάνει όλα τα χατίρια. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης είναι βασική προτεραιότητα του και παρά τις καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχει, πάντα βρίσκει χρόνο για να περάσουν μαζί.
Μπορεί με την Φαίη Σκορδά εδώ και πολλά χρόνια να έχουν χωρίσει, ωστόσο κρατάνε άψογες σχέσεις. Ο παρουσιαστής τα έχει κάθε Σαββατοκύριακο στο σπίτι του, ωστόσο εννοείται πως τα βλέπει και τις καθημερινές.

Η φωτογραφία από το σπίτι του

Αυτό το Σαββατοκύριακο όπως βλέπουμε από την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, o Γιώργος Λιάγκας, το περνάει με τα παιδιά του στο σπίτι, μιας και μην ξεχνάμε πως είμαστε σε αυτοπεριορισμό.
Μάλιστα, δεν γινόταν να χαλάσει το χατίρι στους γιους του και έτσι σαν αγόρια έκατσαν και οι τρεις στο σαλόνι όπου έπαιξαν play station.
Φαίη Σκορδά  Γιώργος Λιάγκας παιδιά
Να σημειώσουμε, πως μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να διανύει μια χαλαρή περίοδο στην προσωπική του ζωή, ωστόσο και τα επαγγελματικά του, του χαμογελάνε. 

Όπως έγινε γνωστό, επιστρέφει στον ΣΚΑΙ με νέα εκπομπή και όχι ψυχαγωγική όπως μας συνήθισε τα τελευταία χρόνια.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Φαίη Σκορδά πήγε τα παιδιά στον Γιώργο Λιάγκα - Φωτογραφία από το σπίτι του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8299821885690028631
item