Άρτα: Κοροναϊός - Σε εγρήγορση και ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη Άρτα: Κοροναϊός - Σε εγρήγορση και ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Κοροναϊός - Σε εγρήγορση και ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη


Άρτα: Κοροναϊός - Σε εγρήγορση και ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη
«Σε εγρήγορση ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη. Ούτε λεπτό χαμένο... Κυριακή και είμαστε στη μάχη για την προστασία της υγείας όλων μας», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Περικλής Μίγδος, αναφορικά με τις απολυμάνσεις που έλαβαν χώρα στο Δήμο για την καταπολέμηση του κοροναϊού.

«Συνεργεία πραγματοποιούν απολυμάνσεις σε όλα τα Δημοτικά κτίρια, σε Αγροτικά ιατρεία και σε χώρους που κρίνεται αναγκαίο», σημειώνει ο κ. Μίγδος, ενώ συνεχίζει: «Σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γεωργίου Καραϊσκάκη, ο Δήμος, και εκεί θα προσφέρει την βοήθεια του με απολύμανση στους χώρους που στεγάζεται το Α.Τ. Επίσης, σε συνεννόηση με την Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Άνω Καλεντίνης το συνεργείο του Δήμου θα μεριμνήσει για απολύμανση και στους χώρους του Κ.Υ.

Πάλι με πρωτοβουλία του Δήμου θα γίνει απολύμανση και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αστροχωρίου. Θωρακίζεται ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη και ταυτόχρονα όλοι μας ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε και αυτή την δυσκολία», καταλήγει ο κ. Μίγδος.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Κοροναϊός - Σε εγρήγορση και ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6112670315935345100
Σχόλια
item