Κορωνοϊός: Περιέφραξαν τα… παγκάκια στην Τουρκία Κορωνοϊός: Περιέφραξαν τα… παγκάκια στην Τουρκία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κορωνοϊός: Περιέφραξαν τα… παγκάκια στην Τουρκία


Κορωνοϊός: Περιέφραξαν τα… παγκάκια στην Τουρκία

Τα παγκάκια στις κεντρικές πλατείες της Αδριανούπολης στην Τουρκία, μπήκαν στο στόχαστρο της δημοτικής Αρχής, λόγω κορωνοϊού. 

Τις τελευταίες μέρες συνεργεία του Δήμου περιέφραξαν κοινόχρηστα παγκάκια και τραπεζοκαθίσματα, προκειμένου να εμποδίσουν συγκέντρωση και συνωστισμό πολιτών, κυρίως ηλικιωμένων, σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να πτόησε κατοίκους της πόλης, που μάλλον δεν θέλησαν ν’ αλλάξουν τις καθημερινές τους συνήθειες λόγω κορωνοϊού, και συνεχίζουν να συγκεντρώνονται σε κεντρικά μέρη της πόλης και να κάθονται δίπλα δίπλα σε περβάζια και εισόδους καταστημάτων και τραπεζών.


pagkakia

pagkakia2

pagkakia3

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον αντιδήμαρχο Ερτουγκούλ Τανρικουλού, γιατρό στο επάγγελμα, που βγήκε ο ίδιος στις πλατείες της πόλης διώχνοντας ηλικιωμένους στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, υπάρχει σημαντική αύξηση θανάτων και κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Τουρκία. Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 30 θανάτους, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται στους 1.256.
epirusblog.gr
5 of 5
Κορωνοϊός: Περιέφραξαν τα… παγκάκια στην Τουρκία
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 1365336415051916385
Σχόλια
item