Φοιτητής γύρισε από τη Βαρκελώνη και μπήκε σε καραντίνα: «Εξεπλάγην από την οργάνωση στην Ελλάδα!» [εικόνες] Φοιτητής γύρισε από τη Βαρκελώνη και μπήκε σε καραντίνα: «Εξεπλάγην από την οργάνωση στην Ελλάδα!» [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φοιτητής γύρισε από τη Βαρκελώνη και μπήκε σε καραντίνα: «Εξεπλάγην από την οργάνωση στην Ελλάδα!» [εικόνες]

Φοιτητής γύρισε από τη Βαρκελώνη και μπήκε σε καραντίνα: «Εξεπλάγην από την οργάνωση στην Ελλάδα!» [εικόνες]

Σημαντικές προσπάθειες έκανε η ελληνική κυβέρνηση για τον επαναπατρισμό Ελλήνων που διαμένουν στο εξωτερικό, λόγω του κορωνοϊού.

Έλληνες έχουν επιστρέψει από την Μεγάλη Βρετανία, την Πολωνία, κλπ, ενώ άμεσα επιστρέφουν από το Ιράκ, οδηγοί που είναι εγκλωβισμένοι εκεί εδώ και τρεις εβδομάδες.

Παράλληλα, έγιναν από την Aegean ειδικές πτήσεις και από την Ισπανία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων που βρίσκονται κυρίως στην Μαδρίτη και την Βαρκελώνη. 

Υπάρχουν εκεί πολλοί φοιτητές που ταξίδεψαν με το πρόγραμμα Erasmus, καθώς και τουρίστες που έχουν εγκλωβιστεί λόγω των έκτακτων μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση.

Ανάμεσα σε αυτούς τους φοιτητές και ένας ο οποίος κατέγραψε την εμπειρία επιστροφής στην Ελλάδα και δήλωσε ενθουσιασμένος από την οργάνωση του κρατικού μηχανισμού:

Δείτε τι έγραψε στην ανάρτηση fb του λογαριασμού «Όμορφα Ταξίδια» και τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Επιστολή: «Εξεπλάγην από την οργάνωση του κρατικού μηχανισμού!»

Από αναγνώστη των Όμορφων Tαξιδιών, o οποίος έθεσε τα στοιχεία του στη διάθεση μας αλλά δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση τους, λάβαμε την παρακάτω επιστολή και φωτογραφίες σχετικά με την καραντίνα που έχει τεθεί μετά από την επιστροφή του με ειδική πτήση από τη Βαρκελώνη:

«Σπουδάζω στη Βαρκελώνη. Μια πόλη κυριολεκτικά φάντασμα! Χθες επιστρέψαμε στην χώρα μας όσοι Έλληνες ζούσαμε εκεί, με ειδική πτήση της Aegean και μετά από συνεννόηση τις προηγούμενες ημέρες με το Ελληνικό Προξενείο. 

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, κατευθείαν ανεβήκαμε σε λεωφορεία των ΚΤΕΛ, συνοδεία αστυνομίας σε ένα άκρως κινηματογραφικό σκηνικό! 

Θα διαμείνουμε επί επτά ημέρες εσώκλειστοι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το φαγητό παρέχεται έξω από τα δωμάτια. Θα έλεγα πως εντυπωσιάστηκα και εξεπλάγην από τη συνολική οργάνωση του κρατικού μηχανισμού!»

Omorfa Taxidia
6 ώρες πριν
Επιστολή: «Εξεπλάγην από την οργάνωση του κρατικού μηχανισμού!»
Από αναγνώστη των Όμορφων Tαξιδιών, o οποίος έθεσε τα στοιχεία του στη διάθεση μας αλλά δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση τους, ,λάβαμε την παρακάτω επιστολή και φωτογραφίες σχετικά με την καραντίνα που έχει τεθεί μετά από την επιστροφή του με ειδική πτήση από τη Βαρκελώνη:
«Σπουδάζω στη Βαρκελώνη. Μια πόλη κυριολεκτικά φάντασμα! Χθες επιστρέψαμε στην χώρα μας όσοι Έλληνες ζούσαμε εκεί, με ειδική πτήση της Aegean και μετά από συνεννόηση τις προηγούμενες ημέρες με το Ελληνικό Προξενείο. Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, κατευθείαν ανεβήκαμε σε λεωφορεία των ΚΤΕΛ, συνοδεία αστυνομίας σε ένα άκρως κινηματογραφικό σκηνικό! Θα διαμείνουμε επί επτά ημέρες εσώκλειστοι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το φαγητό παρέχεται έξω από τα δωμάτια. Θα έλεγα πως εντυπωσιάστηκα και εξεπλάγην από τη συνολική οργάνωση του κρατικού μηχανισμού!»
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και αεροπλάνο
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, αεροπλάνο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
epirusblog.gr
5 of 5
Φοιτητής γύρισε από τη Βαρκελώνη και μπήκε σε καραντίνα: «Εξεπλάγην από την οργάνωση στην Ελλάδα!» [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1172881554058827849
Σχόλια
item