Σάκης Τανιμανίδης: Περιγράφει με χιούμορ τη ζωή του με τη Χριστίνα Μπόμπα λόγω κορονοϊού! Βίντεο Σάκης Τανιμανίδης: Περιγράφει με χιούμορ τη ζωή του με τη Χριστίνα Μπόμπα λόγω κορονοϊού! Βίντεο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάκης Τανιμανίδης: Περιγράφει με χιούμορ τη ζωή του με τη Χριστίνα Μπόμπα λόγω κορονοϊού! Βίντεο

Σάκης Τανιμανίδης: Περιγράφει με χιούμορ τη ζωή του με τη Χριστίνα Μπόμπα λόγω κορονοϊού! Βίντεο | tlife.gr

Πρωτόγνωρες στιγμές ζούμε όλοι τις τελευταίες ημέρες με την έλευση του κορονοϊού! Το σύνθημα είναι για όλους «μένουμε σπίτι» και όλοι πρέπει να έχουμε το αίσθημα ευθύνης, χωρίς πανικό να προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε αλλά και τον συνάνθρωπό μας!
Ακόμα πιο πρωτόγνωρες στιγμές ζει και ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος βρίσκεται στο σπίτι και σε διαφορετικά δωμάτια με την σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, η οποία έχει προσβληθεί με κορονοϊό και αναρρώνει στο σπίτι της!
Η Χριστίνα, που είχε το θάρρος και μπράβο της να ανακοινώσει ότι νοσεί από τον κορονοϊό, μας ενημερώνει μέσω Instagram για τη πορεία της υγείας της ενώ ο Σάκης είναι λογικό να νιώθει περίεργα μέσα στο σπίτι του χωρίς να μπορεί να αγγίξει τη γυναίκα του!
Ο γνωστός παρουσιαστής βλέπει τις εξελίξεις με χιούμορ και δημοσίευσε ένα βίντεο με τον  Daniel Craig που θέλει να αγγίξει και να φιλήσει την σύζυγό του αλλά δεν μπορεί…
Κάτι μου θυμίζει έγραψε ο Σάκης κάτω από τα βίντεο!
epirusblog.gr
5 of 5
Σάκης Τανιμανίδης: Περιγράφει με χιούμορ τη ζωή του με τη Χριστίνα Μπόμπα λόγω κορονοϊού! Βίντεο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8480435670159017722
Σχόλια
item