Γιάννενα: Το ΠΕΑΚΙ Αναστέλλει Τη Λειτουργία Χώρων Του

Γιάννενα: Το ΠΕΑΚΙ Αναστέλλει Τη Λειτουργία Χώρων Του

Έχοντας απόλυτη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης σχετικά με τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού, COVID-19, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των αθλουμένων, των προπονητών των εργαζομένων και ολόκληρης της κοινωνίας των Ιωαννίνων, βασιζόμενοι στην από 10 Μαρτίου 2020 απόφαση της Γ. Γ. Αθλητισμού, αναστέλλουμε τη λειτουργία των παρακάτω χώρων άθλησης του ΠΕΑΚΙ:

· Στο Πανηπειρωτικό Στάδιο:

της αίθουσας ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής, της αίθουσας αντισφαίρισης, της αίθουσας τζούντο, της αίθουσας αεροσφαίρισης, της αίθουσας τοξοβολίας και των αγωνιστικών χώρων άθλησης ακαδημιών ποδοσφαίρου

· Στο Εθνικό Στάδιο «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»:

της κλειστής αίθουσας στίβου

· Στις εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας:

του κολυμβητηρίου, της αίθουσας άρσης βαρών, της αίθουσας τζούντο και πυγμαχίας της αίθουσας αναρρίχησης, του γηπέδου αντισφαίρισης, του γηπέδου προπόνησης και διεξαγωγής αγώνων ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Η άρση λειτουργίας των ανωτέρω αναφερθέντων χώρων άθλησης του ΠΕΑΚΙ θα ισχύσει από σήμερα 11 Μαρτίου και ώρα 14.00 μέχρι και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, οπότε και θα υπάρξει επαναξιολόγηση της απόφασης κατά περίπτωση και ανάλογα με τις εξελίξεις.

Διευκρινίζουμε στους συμπολίτες μας ότι βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης «Επιβολή του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας χώρων αθλητικών εκδηλώσεων και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων με παρουσία άνω των εξήντα (60) ατόμων στον αγωνιστικό χώρο διεξαγωγής του αθλήματος» (ΦΕΚ Β' 782/10.3.2020)

Δεν επιτρέπεται να βρίσκονται σε κάθε αγωνιστικό χώρο συνολικά περισσότερα από εξήντα (60) άτομα.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Το ΠΕΑΚΙ Αναστέλλει Τη Λειτουργία Χώρων Του
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4354319620322423036
item