Η Μαρί Κωνσταντάτου βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον Γιάννη Κέντ

Η Μαρί Κωνσταντάτου βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον Γιάννη Κέντ
Ο φακός έπιασε την Μαρί Κωνσταντάτου να περπατάει αγκαζέ σε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον Γιάννη Κεντ και συγκεκριμένα στο Athenee, όπου συνηθίζουν να συχνάζουν για καφέ ή και για φαγητό.
Έκπληξη προκάλεσε πριν από λίγο καιρό η είδηση πως η Μαρί Κωνσταντάτου είναι ξανά ερωτευμένη
Τον άνθρωπο που την κάνει να χαμογελά τον γνωρίσαμε από μεγάλες θεατρικές παραστάσεις που είχαν την δική του στήριξη, και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Κεντ, παραγωγό και ιδρυτή των Θεατρικών Σκηνών.
Εξάλλου και η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν στο μεγάλο πάρτι που έγινε στο Athenee για την παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη.
"Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του", έκτοτε όμως αποφεύγουν τα φλάς.
Και το δείχνουν έμπρακτα, αφού είναι χαρακτηριστικό πως παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που κρατάει η σχέση τους, ελάχιστες φορές τους έχουμε δει μαζί σε κάποια κοινή έξοδο. "Είμαστε καλά μαζί, συνεργαζόμαστε και πολύ καλά επαγγελματικά και θα κάνουμε πολύ ωραία πράγματα στο μέλλον. 
Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν έχω κρύψει και ποτέ κάτι. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα. Δόξα τω Θεό είναι όλα καλά." είχε πει εκείνη λίγο καιρό πριν σε τηλεοπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Και όπως όλα δείχνουν αυτή η σχέση εξελίσσεται όμορφα...

Δείτε τις φωτογραφίες 

Μαρί Κωνσταντακάτου
Γιάννης Κέντ

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θέατρο ο Γιάννης Κεντ και η Μαρί Κωνσταντάτου

Δεν αποκλείεται να έχουμε ευχάριστες εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα, αφού η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ συγκατοικούν στα νότια προάστια, συχνάζουν σε στέκια της περιοχής και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. 
Μέχρι τότε, πάντως, θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στο θέατρο, με πρόσφατο δείγμα την καλλιτεχνική βραδιά στο Παλλάς «Με Αγάπη... για την Ελίζα» που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό και στόχο την ενεργή καταπολέμηση της παιδικής κακοποίησης και τη μετάδοση του μηνύματος για την προστασία κάθε παιδιού.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Μαρί Κωνσταντάτου βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον Γιάννη Κέντ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8541830762923825277
item