Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό
Η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από μία ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πώς υποβλήθηκε προληπτικά στο τεστ για τον κορωνοϊό.
«Έστειλα το sms μου για να βγω, έβαλα το τυρμπαν μου γιατί η ρίζα έχει φτάσει στα αυτιά και η μαξιλαρια πίσω στα μαλλιά από τον καναπέ έχει γίνει σαν την πλατεία Κολιάτσου.. Βάφτηκα λίγο γιατί το χρώμα στο πρόσωπο μου μετά από 13 ημέρες μέσα ..είναι λευκό σαν το έχεις πλύνει με εύρηκα. 
Έβαλα άρωμα .. σκέφτηκα 5 λεπτά τι να φορέσω .. δεν έχω παχύνει γιατί έβαλα ένα τζιν που μπήκε χωρίς να σκιστεί, πάλι καλά * πήρα και έναν καφέ απ έξω που μου φαίνεται νέκταρ .. πήγα να κάνω προληπτικά το τεστ για να δω που βρίσκομαι και που πατώ και πάλι μέσα στο σπίτι μου! 
Και όλα μοιάζουν σαν να τα κάνω για πρώτη φορά!!! Εύχομαι όλοι να βγούμε καλύτεροι .. από τα σπίτια μας!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Χριστοπούλου.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 645346430576674876
Σχόλια
item