Βίκυ Καγιά: Ποζάρει στο φακό και μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ! Βίκυ Καγιά: Ποζάρει στο φακό και μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει στο φακό και μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ!

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει στο φακό και μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ! | tlife.gr
Μόνο ευτυχία και αξέχαστες στιγμές της χαρίζει ο κάθε χρόνος που περνά, μιας και η ίδια είναι απολύτως συμφιλιωμένη με το πέρασμα του.
Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά, η οποία μπορεί να διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, όμως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολύ μικρότερες γυναίκες.
Το ξανθό μοντέλο ανήκει στην κατηγορία εκείνων που δεν έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο ή το σώμα τους, αφού αγαπά τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία πορτραίτου, στην οποία γελά με όλη της την ψυχή. 
Χωρίς φίλτρα, μακιγιάζ και photoshop η παρουσιάστρια του «Shopping Star» μας δείχνει «γυμνή» αλήθεια της χωρίς κόμπλεξ και ανασφάλειες. «Happy international Women’s day girls!!», ήταν τα λόγια στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Δες τη φωτογραφία:
Η Βίκυ Καγιά έχει συμφιλιωθεί με το πέρασμα του χρόνου. Άλλωστε δεν παύει να είναι μία κούκλα!
epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Καγιά: Ποζάρει στο φακό και μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 754395373752726951
Σχόλια
item