Άρτα: Απολυμάνσεις στο Δήμο Νικολάου Σκουφά Άρτα: Απολυμάνσεις στο Δήμο Νικολάου Σκουφά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Απολυμάνσεις στο Δήμο Νικολάου Σκουφά


Άρτα: Απολυμάνσεις στο Δήμο Νικολάου Σκουφά
Σε απολυμάνσεις δημοσίων κτιρίων, περιφερειακών ιατρείων, πλατειών, γηπέδων και σχολικών μονάδων προχώρησε ο Δήμος Νικολάου Σκουφά για την καταπολέμηση του Covid 19.

Η δήμαρχος, Ροζίνα Βαβέτση, σε μήνυμά της αναφέρει: «Στους ανθρώπους που δεν έχουν την επιλογή να μείνουν σπίτι τους, στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους αστυνομικούς, τους στρατιωτικούς, τους δημοσιογράφους, τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και ειδικότερα στους ανθρώπους που στελεχώνουν το Δήμο μου να ευχηθώ δύναμη! Δύναμη επίσης και σε όσους χρειάστηκε να κλείσουν τις επιχειρήσεις και τα μαγαζιά τους.

Οι απολυμάνσεις σε δημοτικά κτίρια, περιφερειακά ιατρεία, πλατείες, γήπεδα, σχολικές μονάδες συνεχίζονται. Θωρακίζουμε τους δημότες και τους υπαλλήλους του Δήμου μας.

Υπενθυμίζω ότι οι συναλλαγές με οποιαδήποτε δομή του Δήμου Νικολάου Σκουφά θα γίνονται τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά. Έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις κατόπιν ραντεβού.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Σεβόμαστε τον συνάνθρωπο και τον εαυτό μας. Υπομονή, σοβαρότητα και δύναμη».
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Απολυμάνσεις στο Δήμο Νικολάου Σκουφά
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1436099293404815378
Σχόλια
item