Στο σαλόνι του σπιτιού του με... παρέα ο Κωνσταντίνος Αργυρός Στο σαλόνι του σπιτιού του με... παρέα ο Κωνσταντίνος Αργυρός | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στο σαλόνι του σπιτιού του με... παρέα ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Στο σαλόνι του σπιτιού του με... παρέα ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Χαλαρές στιγμές στο σπίτι του με παρέα, περνάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός τώρα που όλοι είμαστε σε αυτοπεριορισμό, λόγω της εξάπλωσης του φονικού ιού κορωνοϊού που μόνο στην Ελλάδα, έχει στοιχίσει την ζωή έξι ανθρώπων.
Ο τραγουδιστής, όπως πολλά διάστημα από τον χώρο της ελληνικής showbiz έχουν κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς τους φίλους να κάνουν και αυτοί το ίδιο με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας και να μην υπάρξουν άλλα θύματα,
«Οι “περίεργες ημέρες” που διανύουμε και η “αστάθεια” που επικρατεί σε όλους τους τομείς μας αναγκάζει καθημερινά να ακολουθούμε τις πρωτόγνωρες για όλους μας εξελίξεις! 
Ψυχραιμία , προσοχή και σεβασμός στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να τελειώσει σύντομα όλο αυτό που συμβαίνει με τον κορονοϊό.
Σε μια περίοδο “κρίσης” ο πανικός δεν ωφελεί κανέναν μας! Μένουμε σπίτι λοιπόν ... & όλα θα πάνε καλά για όλους-ες! KEEP CALM & STAY HOME», είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Instagram.
Συγκεκριμένα, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους αυτή την φωτογραφία παροτρύνοντας τον κόσμο να μείνει μέσα στο σπίτι του και ασφαλείς, αφού δεν πρόκειται για μια απλή γρίπη.

Η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αργυρού με την παρέα του στο σαλόνι

Χθες το βράδυ ο Κωνσταντίνος Αργυρός χαλάρωσε στο σπίτι του με καλή παρέα και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την φωτογραφία του, από τις τρυφερές στιγμές στον καναπέ του σαλονιού του.
Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής πέρασε την πέμπτη ημέρα της καραντίνας, μαζί με δυο πανέμορφα σκυλάκια, χωρίς να αποκαλύψει ωστόσο αν είναι δικά του ή κάποια φίλης ή φίλου.
Κωνσταντίνος Αργυρός σπίτι Instagram

epirusblog.gr
5 of 5
Στο σαλόνι του σπιτιού του με... παρέα ο Κωνσταντίνος Αργυρός
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3920715966062179861
Σχόλια
item