Γιάννενα: Συνεχείς οι έλεγχοι, έπεσαν και τα πρώτα πρόστιμα

Γιάννενα: Συνεχείς οι έλεγχοι, έπεσαν και τα πρώτα πρόστιμα
Τα πρώτα πρόστιμα και στην πόλη των Ιωαννίνων βεβαιώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία για την κυκλοφορία πολιτών, που δεν διέθεταν συμπληρωμένα τα έντυπα της κατ’ εξαίρεσην μετακίνησης.
Πρόκειται για πέντε πρόστιμα που επιβλήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, ενώ βεβαιώθηκαν και άλλες πέντε παραβάσεις στα Γιάννινα μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης.
Επίσης βεβαιώθηκε χθες μία ακόμη παράβαση στη Θεσπρωτία.
Παρόλα αυτά η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών έχει συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις, όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια εκτεταμένων ελέγχων από αστυνομικούς, τόσο εποχούμενων, όσο και πεζών περιπολιών στον αστικό ιστό της πόλης.
Οι αστυνομικοί λαμβάνουν όλα τα μέτρα πρόληψης, επιχειρώντας να αποφύγουν την απευθείας επαφή με τους συμπολίτες, που θα πρέπει να επιδεικνύουν τα σχετικά έγγραφα και την ταυτότητά τους πίσω από το τζάμι του αυτοκινήτου.
Όπως σημείωσε ο Ηλίας Μήτσιος, αστυνόμος β’ και εκπρόσωπος τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες, καλώντας τους πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα έγγραφα.
Ρόλο στον έλεγχο των πολιτών για τις μετακινήσεις διαδραματίζει παράλληλα και η Δημοτική Αστυνομία, κλιμάκια της οποίας κινήθηκαν χθες στον αστικό ιστό της πόλης πραγματοποιώντας συνεχείς ελέγχους.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνεχείς οι έλεγχοι, έπεσαν και τα πρώτα πρόστιμα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4739972733328499510
item