Δωροθέα Μερκούρη: Το συγκινητικό μήνυμα για τους Ιταλούς που μπήκαν σε καραντίνα, λόγω κορονοϊού! Δωροθέα Μερκούρη: Το συγκινητικό μήνυμα για τους Ιταλούς που μπήκαν σε καραντίνα, λόγω κορονοϊού! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δωροθέα Μερκούρη: Το συγκινητικό μήνυμα για τους Ιταλούς που μπήκαν σε καραντίνα, λόγω κορονοϊού!

Δωροθέα Μερκούρη: Το συγκινητικό μήνυμα για τους Ιταλούς που μπήκαν σε καραντίνα, λόγω κορονοϊού! | tlife.gr
Σε καραντίνα παραμένει η Ιταλία με τα κρούσματα και τους θανάτους λόγω κορονοϊού να ανησυχούν όλο τον κόσμο. 
Οι κάτοικοι μετά από απόφαση της κυβέρνησης παραμένουν στα σπίτια τους –και μετακινούνται μόνο για έκτακτες περιπτώσεις- ενώ οι μεγάλες ιταλικές πόλεις και τα μνημεία παραμένουν ερημωμένα.
Πολλοί, μάλιστα, είναι αυτοί που σπεύδουν να σταθούν στο πλευρό των ανθρώπων που ζουν στη χώρα και να του στηρίξουν στη δύσκολη προσπάθειά τους να μείνουν όλοι στο σπίτι και να σταματήσουν την εξάπλωση της μόλυνσης.
Ανάμεσα στους επώνυμους που έστειλαν το μήνυμά τους είναι και η Δωροθέα Μερκούρη που ζει στην Ιταλία, πολλά χρόνια. 
Η αγαπημένη ηθοποιός που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα, προσπάθησε να στηρίξει τους Ιταλούς, λέγοντας πως και εδώ προσπαθεί να μένει σπίτι και να μην βρίσκεται σε πολυσύχναστα μέρη.
Η ίδια μάλιστα ανέβασε στο Instagram της και μια φωτογραφία της ιταλικής σημαίας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε η χώρα της dolce vita. Είμαστε Ιταλοί. Αγαπάμε τη ζωή και θα τα καταφέρουμε».

Η ανάρτησή της στο Instagram!
epirusblog.gr
5 of 5
Δωροθέα Μερκούρη: Το συγκινητικό μήνυμα για τους Ιταλούς που μπήκαν σε καραντίνα, λόγω κορονοϊού!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6101621640704890044
Σχόλια
item