Γιάννενα: Μουσικό Σχολείο- Προκαλεί αντιδράσεις ο χρόνος αντικατάστασης του Αθ. Τσάνη Γιάννενα: Μουσικό Σχολείο- Προκαλεί αντιδράσεις ο χρόνος αντικατάστασης του Αθ. Τσάνη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μουσικό Σχολείο- Προκαλεί αντιδράσεις ο χρόνος αντικατάστασης του Αθ. Τσάνη

Γιάννενα: Μουσικό Σχολείο- Προκαλεί αντιδράσεις ο χρόνος αντικατάστασης του Αθ. Τσάνη

Άκαιρη και ουτοπική χαρακτηρίζει ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων την εκτέλεση της απόφασης του ΠΥΣΔΕ Ιωαννίνων για αντικατάσταση του Αθανασίου Τσάνη από τη θέση του διευθυντή του σχολείου και την τοποθέτησή του σε άλλο Σχολείο, τρεις μήνες μόλις πριν τη λήξη του διδακτικού έτους.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, με έγγραφό τους προς τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ηπείρου και το ΠΥΣΔΕ Ιωαννίνων, εκφράζουν τη λύπη τους για την απόφαση, σημειώνοντας ότι η χρονική στιγμή που επιλέγεται για την αντικατάσταση είναι ακατάλληλη, διότι όχι απλά αναστατώνεται το σύνολο της σχολικής μονάδας και η εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά κλονίζεται και η κανονικότητα της έως τώρα άψογης λειτουργίας της (ανατροπή ωρολογίου προγράμματος, αναθέσεων καθηγητών κ.ά.). 

«Κάτι τέτοιο, ειδικά για το Μουσικό Σχολείο, είναι ιδιαίτερα σοβαρό, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη σχολική μονάδα θα επαναλειτουργήσει και ως εξεταστικό κέντρο περιφέρειας Ηπείρου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις Μουσικών Τμημάτων της χώρας, επί τη βάση της περσινής εμπειρίας και της επιτυχούς διεξαγωγής τους. 

Επιπλέον, εκκρεμεί το θέμα της πραγματοποίησης της καθιερωμένης ετήσιας τελικής εκδήλωσης, το σχέδιο και η οργάνωση της οποίας υλοποιείται πάντοτε υπό την επίβλεψη και την έγκριση του παρόντος διευθυντή», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο, στο οποίο υπογραμμίζεται η απουσία κάθε πρόθεσης αμφισβήτησης του έργου και του ρόλου του ΠΥΣΔΕ και ζητείται να τεθεί σε εφαρμογή η ήδη ληφθείσα απόφασή του με τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους, ώστε να κυλήσει το υπόλοιπο της διδακτικής χρονιάς με ηρεμία και ομαλότητα.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μουσικό Σχολείο- Προκαλεί αντιδράσεις ο χρόνος αντικατάστασης του Αθ. Τσάνη
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7589291438945453776
Σχόλια
item