Άρτα: Κορονοιός: Σταθερή η κατάσταση του ηλικιωμένου - αρνητικά όλα τα δείγματα των ιατρών του νοσοκομείου Άρτας Άρτα: Κορονοιός: Σταθερή η κατάσταση του ηλικιωμένου - αρνητικά όλα τα δείγματα των ιατρών του νοσοκομείου Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Κορονοιός: Σταθερή η κατάσταση του ηλικιωμένου - αρνητικά όλα τα δείγματα των ιατρών του νοσοκομείου ΆρταςΆρτα: Κορονοιός: Σταθερή η κατάσταση του ηλικιωμένου - αρνητικά όλα τα δείγματα των ιατρών του νοσοκομείου Άρτας​Επιδείνωση παρουσίασε προχθές η κατάσταση της υγείας του 72χρονου ασθενή με κορωνοϊό από την Άρτα, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων...
Σύμφωνα με ενημέρωση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, η κατάσταση του ασθενή σήμερα σταθεροποιήθηκε.

Όσο αφορά τα 14 δείγματα που ελήφθησαν χθες είναι όλα αρνητικά. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και τα δείγματα των Ιατρών του Νοσοκομείου Άρτας, οι οποίοι είχαν έρθει σε επαφή με τον ηλικιωμένο που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και παρέμεναν σε κατ΄ οίκον περιορισμό. Από αύριο οι Ιατροί επιστρέφουν στην εργασία τους. 

Όλες οι υπόλοιπες επαφές του θετικού κρούσματος του ηλικιωμένου παραμένουν σε περιορισμό στην οικία τους και παρακολουθούνται. 

Τέλος, αναμένονται απαντήσεις για οκτώ δείγματα τα οποία ελήφθησαν στις 23 και 24 Μαρτίου.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Κορονοιός: Σταθερή η κατάσταση του ηλικιωμένου - αρνητικά όλα τα δείγματα των ιατρών του νοσοκομείου Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 25078966259417039
Σχόλια
item