Κορωνοϊός: Καιρός και προειδοποιήσεις άδειασαν τις παραλίες Κορωνοϊός: Καιρός και προειδοποιήσεις άδειασαν τις παραλίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κορωνοϊός: Καιρός και προειδοποιήσεις άδειασαν τις παραλίες

Κορωνοϊός: Καιρός και προειδοποιήσεις άδειασαν τις παραλίες

Άδειες ήταν σήμερα Κυριακή οι παραλίες της Αττικής οι οποίες το Σάββατο είχαν γεμίσει από πολίτες παρά τις εκκλήσεις της Πολιτείας και των επιστημόνων και ενώ 13 άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν χάσει τη ζωή τους από κορωνοϊό με τα κρούσματα συνεχώς να αυξάνονται.

Η συννεφιά που επικρατεί από το πρωί της Κυριακής στον αττικό ουρανό σε συνδυασμό με τις πληροφορίες ότι συζητείται σε συνεχείς συσκέψεις στο Μαξίμου το ενδεχόμενο να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας φαίνεται ότι συνέβαλαν ώστε οι Αθηναίοι να ακολουθήσουν την οδηγία «μένουμε σπίτι».

Σημειώνεται ότι από το πρωί της Κυριακής οχήματα, υπάλληλοι και εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στην παραλία του Μεγάλου Καβουρίου και την παραλία της Βάρκιζας, όπου και θα παραμείνουν μέχρι να πέσει η νύχτα. 


Οι υπάλληλοι έχουν εντολές να απωθούν τα οχήματα και να κάνουν συστάσεις σε πεζούς και δρομείς να αποφεύγουν τα σημεία αυτά λόγω επικινδυνότητας μετάδοσης του κορωνοϊού.

Δείτε τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του protothema.gr στην Βουλιαγμένη και τη Γλυφάδα το μεσημέρι της Κυριακής:
paralies_attikhs_apagoreysh_ios_koronaios_coronavirus_3
paralies_attikhs_apagoreysh_ios_koronaios_coronavirus_2
paralies_attikhs_apagoreysh_ios_koronaios_coronavirus_1
paralies_attikhs_apagoreysh_ios_koronaios_coronavirus_
Παρόμοια εικόνα και στον Σχινιά και τον Μαραθώνα όπου ελάχιστοι ήταν την Κυριακή αυτοί που τόλμησαν να αφήσουν τα σπίτια τους.

Η συννεφιά και η χαμηλή θερμοκρασία συνέβαλλαν ώστε ο κόσμος να προτιμήσει την θαλπωρή της οικογνειακής κατοικίας, υπήρξαν ωστόσο κάποιοι τολμηροί που «ψήφισαν» και σήμερα θάλασσα.

Στον Σχινιά κάποιες οικογένειες και ελάχιστα ζευγαράκια ακροβολίστηκαν με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους με τα παιδάκια να έχουν τον πρώτο λόγο ενώ στον Μαραθώνα λίγοι και καλά ντυμένοι ξάπλωσαν στην άμμο με μια παρέα πέντε ατόμων να προτιμά να κάτσει σε καρέκλες και να συζητάνε.

IMG_6904
IMG_6908
IMG_6912
IMG_6913
IMG_6911
IMG_6910
Θυμηθείτε τις φωτογραφίες που είχαν καταγραφεί το Σάββατο περίπου την ίδια ώρα:
alimos-kosmos-savvato__1_
alimos-kosmos-savvato__2_
alimos-kosmos-savvato__3_
alimos-kosmos-savvato__5_
Δείτε εικόνα από παραλία στη Βάρκιζα:
paralies-attikis
Εικόνα από Καβούρι:
kosmos_paralies_attiki__1_
kosmos_paralies_attiki__3_


Εδώ μικρός κόλπος στο παραλιακό μέτωπο της Βουλιαγμένης. Μέχρι και ρακέτες έπαιζαν, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που δημοσίευσε το Εθνος:

paralies-attikis-kosmos__2__2Σχινιάς:

paralies-attikis-kosmos__3_
paralies-attikis-kosmos__1_

epirusblog.gr
5 of 5
Κορωνοϊός: Καιρός και προειδοποιήσεις άδειασαν τις παραλίες
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6406444750527138407
Σχόλια
item