Πρέβεζα: Στα "μαλακά" ο συλληφθείς για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας Πρέβεζα: Στα "μαλακά" ο συλληφθείς για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Στα "μαλακά" ο συλληφθείς για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Πρέβεζα: Στα "μαλακά" ο συλληφθείς για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας
Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη την Τρίτη (10-03-2020) στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας ημεδαπός, με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας ευπρέπειας. 

Συγκεκριμένα, όπως εξακριβώθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και διερεύνηση σχετικής καταγγελίας, ο κατηγορούμενος, το πρωινό της Δευτέρας (9/3), βρισκόμενος εντός του αυτοκινήτου του και σε κοντινή απόσταση από σχολικό συγκρότημα στην Πρέβεζα, προέβη δημόσια σε πράξη γενετήσιου χαρακτήρα. 

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του κατηγορουμένου λίγη ώρα αργότερα. 

Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, ο συλληφθείς είχε προβεί κατά το τελευταίο εξάμηνο άλλες πέντε (5) φορές σε παρόμοιες πράξεις. 

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας οδηγήθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, όπου του επεβλήθη ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή, ενώ, το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον συνήγορο υπεράσπισης, κ.Βασίλειο Γιάπρο μεταξύ άλλων τόνισε πως ο πελάτης του, ενώπιον του μονομελούς πλη/δικείου, έδειξε ειλικρινή μεταμέλεια, αναγνώρισε το σφάλμα του και πως πρόκειται για ένα άτομο που χρήζει βοήθειας ειδικού σε ζητήματα ψυχιατρικής.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στα "μαλακά" ο συλληφθείς για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7723356436209785566
Σχόλια
item