Άρτα: Δήμος Γ. Καραϊσκάκη - Έτοιμο το ιατρείο Μεγαλόχαρης Άρτα: Δήμος Γ. Καραϊσκάκη - Έτοιμο το ιατρείο Μεγαλόχαρης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Δήμος Γ. Καραϊσκάκη - Έτοιμο το ιατρείο Μεγαλόχαρης

Άρτα: Δήμος Γ. Καραϊσκάκη - Έτοιμο το ιατρείο Μεγαλόχαρης
Το αλληλέγγυο πνεύμα και η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, του Θανάση Κοσσυβάκη προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μεγαλόχαρης και του ιατρού Κώστα Γρίβα, καθώς και η εθελοντική υποστήριξη των δημοτών μέσω δωρεών στον ανακαινισμένο από το Δήμο χώρο, δημιούργησαν ένα οργανωμένο ιατρείο που θα προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στους δημότες της απομακρυσμένης περιοχής.

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη, ευχαριστεί τον Μεγαλοχαρίτη δικηγόρο και συγγραφέα Γρηγόρη Κοσσυβάκη για την πολύ σημαντική για τους κατοίκους δωρεά (Καρδιογράφο) και για το μεγάλο του ενδιαφέρον για την Τοπική Κοινότητα Μεγαλόχαρης, άλλα και του Δήμου γενικότερα.

Ευχαριστεί, επίσης, τον Κώστα Γρίβα που θα είναι παρών και θα προσφέρει τις δικές του υπηρεσίες στους ασθενείς κατοίκους, καθώς και τον συνδημότη που μερίμνησε για την εξασφάλιση ενός laptop για την συνταγογράφηση φαρμάκων.

Η οργάνωση του ιατρείου Μεγαλόχαρης (χώρος αναμονής ασθενών, γραφείο, χώρος εξέτασης ασθενών, μπάνιο, δωμάτιο διανυκτέρευσης ιατρού), δείχνει την δύναμη της συνεργασίας και τα μοναδικά αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Δήμος Γ. Καραϊσκάκη - Έτοιμο το ιατρείο Μεγαλόχαρης
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3669842451938633818
Σχόλια
item