Κορονοϊός: Αποκλεισμένη στην Ελλάδα η καλλονή Σοφία Χαρμαντά, λόγω καραντίνας!

Κορονοϊός: Αποκλεισμένη στην Ελλάδα η καλλονή Σοφία Χαρμαντά, λόγω καραντίνας! | tlife.gr
Αποκλεισμένη στην Ελλάδα βρίσκεται το τοπ μοντέλο Σοφία Χαρμαντα. 
Η μελαχρινή καλλονή που πλέον ζει μόνιμα στη νέα Υόρκη και στο Λος Αντζελες ήρθε πριν από λίγες με καλούς της φίλες από Αμερική προκειμένου να παραβρεθεί στη Σπάρτη για τις εκδηλώσεις. 
Τελικά όμως αποφάσισε να μείνει σε καραντίνα στην Ελλάδα μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα.
Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη για όλα όσα βιώνει αυτές τις μέρες λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό: «Θεωρώ ότι όλο αυτό που γίνεται με τον κορονοϊο είναι και μια κρίση συνειδητότητας. 
Καλούμαστε να το περάσουμε όλοι μαζί, με ατομική και συλλογική ευθύνη. Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν περιθώρια, πρέπει να μείνουμε στο σπίτι.
Γι’ αυτο αποφάσισα να είμαι κοντά στην οικογένεια μου να παραμείνω σπίτι για όσο χρειαστεί. Δεν υπάρχει λόγος να πετάξω με αεροπλάνο και να βάλω τον εαυτό μου σε κίνδυνο».
Όσον αφορά ατα επαγγελματικά της στο εξωτερικό μας λέει «είμαι πολύ ευτυχισμένη έχοντα την έδρα μου μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Αντζελες. Έκανα μια μεγάλη καμπάνια για την Laura Μercier και τώρα θα βγει η επόμενη καμπάνια που έκανα για την Loreal».
Η ίδια εξηγεί για ποιο λόγο αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να τα κυνηγήσει το όνειρο της. «Ήμουν από μικρή φιλόδοξη. Πολλοί μου έλεγαν ότι είχα τα φόντα να κάνω πράγματα στο εξωτερικό και γι’ αυτό ξεκίνησα να ταξιδεύω. 
Θέλει υπομονή, υπάρχει πολύ ανταγωνισμός και τα μεγέθη είναι τεράστια όσο αφορά τα χρήματα και το επίπεδο. Ο στόχος μου είναι ν’ ανεβάζω συνέχεια τις μετοχές μου στο χώρο της μόδας».

epirusblog.gr
5 of 5
Κορονοϊός: Αποκλεισμένη στην Ελλάδα η καλλονή Σοφία Χαρμαντά, λόγω καραντίνας!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6919430020653324935
item