Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκαλύπτει τα πάντα για το "Ψίθυροι Καρδιάς" Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκαλύπτει τα πάντα για το "Ψίθυροι Καρδιάς" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκαλύπτει τα πάντα για το "Ψίθυροι Καρδιάς"

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκαλύπτει τα πάντα για το
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκαλύπτει τα πάντα για την τηλεοπτική σειρά "Ψίθυροι Καρδιάς". Η ίδια δεν δίστασε να μιλήσει για αυτό που την ενόχλησε και δεν την άφησε να ευχαριστηθεί την ζωή της εκείνη την εποχή.
Καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και τα "Μεσάνυχτα" το βράδυ της Δευτέρας, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τόνισε πως δεν χάρηκε την επιτυχία της, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και στο γεγονός ότι είχε πάρει πολύ λίγα χρήματα εκείνη την περίοδο.

Όλα όσα αποκάλυψε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκαλύπτει τα πάντα για το "Ψίθυροι Καρδιάς"

Οι γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά, «Οι “Ψίθυροι καρδιάς” ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Βρεθήκαμε μετά με τον Μανούσο Μανουσάκη, ήθελε να με δει, να με δοκιμάσει, να γίνω αποδεκτή κι από το κανάλι γιατί δεν με ήξερε κανείς. 
Το να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή δεν είναι ότι στο δίνουν κι έτσι, υπήρχε μια διαδικασία… Ο Μανούσος με πίστευε πολύ και πίεσε για να με πάρουν. Πέρασα από διάφορες οντισιόν και ξανά βίντεο και πάλι βίντεο μέχρι να με δεχθούν.
Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται με τρόμαξε πάρα πολύ η επιτυχία του σίριαλ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το ευχαριστηθώ. Ήταν σαν να ήθελα να φύγει από πάνω μου. 
Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Μετά τους Ψίθυρους σταμάτησα για 1,5 χρόνο μέχρι να ανασυγκροτηθώ και δεν το μετάνιωσα. Πήρα λίγα χρήματα τότε, αλλά είναι λογικό, ξέρεις ότι θα σου συμβεί και πας μετά στο επόμενο, δηλαδή εξαργυρώνεις την επιτυχία αργότερα».
Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλάει "ανοιχτά" για τους "Ψίθυρους Καρδιάς". Η ίδια πρόσφατα είχε κάνει ακόμα μια αναφορά που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκαλύπτει τα πάντα για το "Ψίθυροι Καρδιάς"
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3131854510720484780
Σχόλια
item