Η Μαρία Σάκκαρη είναι επτά ημέρες σε καραντίνα και στέλνει νέο μήνυμα! Η Μαρία Σάκκαρη είναι επτά ημέρες σε καραντίνα και στέλνει νέο μήνυμα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη είναι επτά ημέρες σε καραντίνα και στέλνει νέο μήνυμα!

Η Μαρία Σάκκαρη είναι επτά ημέρες σε καραντίνα και στέλνει νέο μήνυμα!
Όπως πολύ ακόμα έτσι και η τενίστρια μένει στο σπίτι ενώ βρίσκεται σε καραντίνα καθώς πρόσφατα επέστρεψε από το εξωτερικό. 
Να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση έχει δώσει οδηγία για όσους ταξίδεψαν από έξω να παραμείνουν σε προαιρετική καραντίνα 14 ημερών, λόγω και των εξελίξεων που έχουμε με τον κορωνοϊό.

Ποιο είναι το μήνυμα που έστειλε από την καραντίνα η Μαρία Σάκκαρη;

Η ίδια θέλησε μέσω Instagram να δώσει το δικό της μήνυμα που δεν είναι άλλο από το μένουμε στο σπίτι, που είναι άλλωστε και το μότο των ημερών.
Όπως λέει εκείνη και τα αδέλφια της είναι σπίτι ήδη εδώ και επτά ημέρες, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι η αθλήτρια είχε κάνει μια ακόμα ανάρτηση πριν από λίγες ημέρες. 
Δείτε εδώ τα όσα έγραψε.
Αυτή τη φορά το κείμενο που συνόδεψε την φωτογραφία της στο Instagram έγραψε τα εξής:
"7η μέρα καραντίνας για εμένα και τα δυο μου αδέλφια, όλοι ερχόμενοι από το εξωτερικό χωρίς συμπτώματα αλλά #μενουμεσπιτι για να προστατέψουμε τους γύρω μας ανεξαρτήτως ηλικίας. 
Εμείς θα κάτσουμε σπίτι όσο χρειαστεί, ελπίζουμε το ίδιο και εσείς. Εκ μέρους των τριών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίζονται καθημερινά για τον συνάνθρωπο τους αλλά και όσους μας ενημερώνουν με τόση ειλικρίνεια.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους υγεία'.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Μαρία Σάκκαρη είναι επτά ημέρες σε καραντίνα και στέλνει νέο μήνυμα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6293818284825878552
Σχόλια
item