Γιάννενα: ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ - Ικανοποίηση για την επιδότηση της φοιτητικής κάρτας Γιάννενα: ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ - Ικανοποίηση για την επιδότηση της φοιτητικής κάρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ - Ικανοποίηση για την επιδότηση της φοιτητικής κάρταςΓιάννενα: ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ - Ικανοποίηση για την επιδότηση της φοιτητικής κάρτας
Ικανοποίηση έφερε στο Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, η συμφωνία που έγινε με τον Δήμο Ιωαννιτών, για την επιδότηση της κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τους εστιακούς φοιτητές, καθώς πρόκειται για μια απόφαση που θα αξιοποιηθεί προς όφελος της μεγάλης φοιτητικής κοινότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 
Μία συμφωνία που ανακοινώθηκε επισήμως πριν από λίγες ημέρες από τη δημοτική αρχή και αποτέλεσε την κατάληξη συζητήσεων μεταξύ δήμου, Πανεπιστημίου και Αστικού ΚΤΕΛ για το ενδεχόμενο της επιδότησης του εισιτηρίου για τους φοιτητές.

Το μέτρο αφορά την επιδότηση της μηνιαίας κάρτας που ήδη κοστίζει 25 ευρώ από 35 ευρώ που κόστιζε μέχρι πρότινος, με τον δήμο να επιδοτεί το ΚΤΕΛ με το ποσό των 80.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο Ioannina TV, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, Στέφανος Μουστακλής, το ΚΤΕΛ θα αναλάβει το ίδιο το κόστος έκδοσης των μηνιαίων καρτών για τον μήνα Σεπτέμβριο του νέου ακαδημαϊκού έτους.

«Θεωρώ ότι πρόκειται για μία σοβαρή κίνηση από την πλευρά του δήμου να βοηθήσει τους φοιτητές και από τη δική μας μεριά η αναγνώριση της ευθύνης που έχουμε απέναντι σε μία μεγάλη κοινότητα όπως είναι οι φοιτητές, που στηρίζουν την τοπική οικονομία. 

Θεωρούμε όμως ότι αποτελεί ένα πρώτο βήμα, για την υλοποίηση και άλλων αντίστοιχων πρωτοβουλιών, ίσως σε επιμέρους θέματα και επιλεγμένα δρομολόγια, που θα ανακουφίσουν ακόμη περισσότερο οικονομικά, τους φοιτητές», σημείωσε ο κ. Μουστακλής.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ - Ικανοποίηση για την επιδότηση της φοιτητικής κάρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5883568906208201103
Σχόλια
item