Κορωνοϊός: Έκλεισαν για τις Κυριακάτικες βόλτες Καβούρι και Βάρκιζα Κορωνοϊός: Έκλεισαν για τις Κυριακάτικες βόλτες Καβούρι και Βάρκιζα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κορωνοϊός: Έκλεισαν για τις Κυριακάτικες βόλτες Καβούρι και Βάρκιζα

Κορωνοϊός: Έκλεισαν για τις Κυριακάτικες βόλτες Καβούρι και Βάρκιζα

Έκτακτα μέτρα προκειμένου να μη συνωστίζεται ο κόσμος στα πολυσύχναστα μέρη έλαβε η δημοτική αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, από το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου οχήματα, υπάλληλοι και εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας των 3Β έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στην παραλία του Μεγάλου Καβουρίου και την παραλία της Βάρκιζας, όπου και θα παραμείνουν μέχρι να πέσει η νύχτα.

Το σύνθημα Μένουμε Σπίτι που έχει αναρτηθεί με πανό σε κεντρικά σημεία του Δήμου απευθύνεται σε οδηγούς, σε κατοίκους και σε επισκέπτες από όλο το Λεκανοπέδιο που τις Κυριακές συρρέουν στα παραλιακά σημεία των 3Β.

Οι υπάλληλοι έχουν εντολές να απωθούν τα οχήματα και να κάνουν συστάσεις σε πεζούς και δρομείς να αποφεύγουν τα σημεία αυτά λόγω επικινδυνότητας μετάδοσης του κορωνοϊού εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου.

Παράλληλα, περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και μονάδες της ομάδας Δέλτα κάνουν αισθητή από το πρωί την παρουσία τους και περιπολούν σε σημεία που συνήθως συγκεντρώνεται κόσμος, όπως ο λόφος της Φασκομηλιάς, προειδοποιώντας τους πολίτες για τις συστάσεις του ΕΟΔΥ.

epirusblog.gr
5 of 5
Κορωνοϊός: Έκλεισαν για τις Κυριακάτικες βόλτες Καβούρι και Βάρκιζα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2314288474314836546
Σχόλια
item