Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έστειλε ένα δυνατό μήνυμα - "Δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος" Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έστειλε ένα δυνατό μήνυμα - "Δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έστειλε ένα δυνατό μήνυμα - "Δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος"

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έστειλε ένα δυνατό μήνυμα -
"Δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος' αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα που έστειλε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αναφορικά με τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό στην χώρα μας. Τα όσα έγραψε "δυνατά" όπως και η ίδια. Διαβάστε τα όσα είπε στην ανάρτησή της!
Με ένα δυνατό μήνυμα θέλησε να δώσει κουράγιο σε όλους μας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ακολουθώντας με την σειρά της τις εξελίξεις με τον ιό, που σαρώνει παγκοσμίως. 
Από όλες τις άκρες της Γης διάσημοι και μη στέλνουν μηνύματα για τον ιό, και καλούν τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι, καθώς είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης, της δύσκολης αυτής κατάστασης που περνάμε.
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου λοιπόν έκανε μια ανάρτηση που αξίζει να διαβάσεις, καθώς μας εμψυχώνει αλλά ταυτόχρονα μας θυμίζει και το χρέος μας απέναντι στον εαυτό μας και στους γύρω μας. Όπως γράφει χαρακτηριστικά πρόκειται για κάτι "συλλογικό".
epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έστειλε ένα δυνατό μήνυμα - "Δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος"
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8249914721163846270
Σχόλια
item