«Μου έλεγαν ότι τώρα που θα κάνω τηλεόραση πρέπει να βάλω στήθος» «Μου έλεγαν ότι τώρα που θα κάνω τηλεόραση πρέπει να βάλω στήθος» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Μου έλεγαν ότι τώρα που θα κάνω τηλεόραση πρέπει να βάλω στήθος»

«Μου έλεγαν ότι τώρα που θα κάνω τηλεόραση πρέπει να βάλω στήθος» | tlife.gr
Στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» και την Άννα Πρέλεβιτς παραχώρησε συνέντευξη η Βάσω Κολλιδά. Η
 ξανθιά καλλονή μίλησε για το μόντελινγκ και για το λόγο που δεν έκανε πολλές αισθησιακές φωτογραφίσεις, ενώ αποκάλυψε πώς υπήρχαν άνθρωποι που της έλεγαν συνέχεια να κάνει πλαστική στο στήθος.
«Η πρώτη μου απόπειρα σε καλλιστεία ήταν το 2003, όπου έφτασα μέχρι την 12αδα. Τρία χρόνια μετά αναδείχτηκα Playmate. Πάντα μου έλεγαν ότι πρέπει να κάνω πλαστική στο στήθος. 
Μου έλεγαν “τώρα που θα κάνεις τηλεόραση πρέπει να αλλάξεις την εικόνα σου, πρέπει να βάλεις στήθος”. 
Δεν έχω κάνει πολλές αισθησιακές φωτογραφίσεις διότι δεν ήθελα να με συνδυάσουν με αυτό το κομμάτι. Δεν με έχουν συνδυάσει ποτέ με τον τίτλο της Playmate», είπε χαρακτηριστικά.
Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η μεγαλύτερη αμοιβή που έχω πάρει για μια φωτογράφιση είναι 5.000 ευρώ. Έχω κάνει κομπόδεμα από το μόντελινγκ γιατί με βοήθησε ο μπαμπάς μου, αλλιώς δεν θα είχα τίποτα. 
Τα νέα μοντέλα που βγαίνουν από τα ριάλιτι μου φαίνονται πολύ φιλόδοξα. Έχουν και μια γλώσσα από εδώ μέχρι εκεί. Από τότε που έγινα μανούλα μου λείπει ο χρόνος που είχα με τον σύζυγό μου τον Γιάννη».
Δες το βίντεο που ακολουθεί:
epirusblog.gr
5 of 5
«Μου έλεγαν ότι τώρα που θα κάνω τηλεόραση πρέπει να βάλω στήθος»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 777135595936378621
Σχόλια
item