Άρτα: Δήμος Γ. Καραϊσκάκη - Ανακοίνωση μέτρων για την αντιμετώπιση του κοροναϊού Άρτα: Δήμος Γ. Καραϊσκάκη - Ανακοίνωση μέτρων για την αντιμετώπιση του κοροναϊού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Δήμος Γ. Καραϊσκάκη - Ανακοίνωση μέτρων για την αντιμετώπιση του κοροναϊού


 Άρτα: Δήμος Γ. Καραϊσκάκη - Ανακοίνωση μέτρων για την αντιμετώπιση του κοροναϊού
Με κύριο μέλημα την προστασία της υγείας των δημοτών και όλων των συνανθρώπων και λαμβάνοντας υπόψη την σοβαρότητας της κατάστασης καθώς και την ανάγκη επίδειξης συλλογικής και ατομικής υπευθυνότητας από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη αποφασίστηκαν:

1) Να αναρτηθούν σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες ενημερωτικές οδηγίες σε συνέχεια των ήδη κοινοποιηθέντων για τον Κορoναϊό.

2) Συνεννόηση και συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Άνω Καλεντίνης.

3) Εγρήγορση των Δομών της Βοήθειας στο Σπίτι για την ενημέρωση των ευπαθών ομάδων και τον εντοπισμό ενδεχόμενων κρουσμάτων.

4) Τοποθέτηση σε όλους τους Δημοτικούς χώρους αντισηπτικών και απολυμαντικών.

5) Ενημέρωση των δημοτών καθώς και των συνεργαζόμενων με τον Δήμο (προμηθευτών, αναδόχων έργων και υπηρεσιών κ.τ.λ.) ότι για το επόμενο χρονικό διάστημα πριν την επίσκεψή τους στις υπηρεσίες του Δήμου να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία καθώς πολλές από τις υποθέσεις μπορεί να επιλύονται με αυτόν τον τρόπο και χωρίς προσωπική επίσκεψη.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Δημοτική Ενότητα Τετραφυλίας 2685 360309

Δημοτική Ενότητα Καραϊσκάκη 2681 362407

Δημοτική Ενότητα Ηρακλείας 2681 360823 και 2681 360819.

6) Με ενέργειες του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη δημιουργείται στο Κέντρο Υγείας Άνω Καλεντίνης συγκεκριμένος χώρος για ύποπτα περιστατικά και κρούσματα.

7) Ακυρώνονται όλες οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις έως 25 Μαρτίου.

8) Σε πλήρη συνεργασία με τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για απολύμανση των Σχολείων.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Δήμος Γ. Καραϊσκάκη - Ανακοίνωση μέτρων για την αντιμετώπιση του κοροναϊού
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4277687529702061092
Σχόλια
item