Γιάννενα: Δεν είμαστε άμισθοι υπάλληλοι του κράτους Γιάννενα: Δεν είμαστε άμισθοι υπάλληλοι του κράτους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Δεν είμαστε άμισθοι υπάλληλοι του κράτους

Γιάννενα: Δεν είμαστε άμισθοι υπάλληλοι του κράτους
Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ.  της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ιωαννίνων τονίζει ότι τα μέλη του αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στον όγκο συναλλαγών που έχει προκύψει εξαιτίας του κορωνοϊού και της αναστολής  εξυπηρέτησης των πολιτών στο γκισέ που εφαρμόζεται από υπηρεσίες, όπως π.χ. e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ. 
Ο Σύλλογος προτρέπει τους Φοροτεχνικούς να αναστείλουν τέτοιες συναλλαγές, δεδομένου ότι οι προθεσμίες για φορολογικές, ασφαλιστικές, δηλωτικές  και λοιπές υποχρεώσεις τρέχουν ( π.χ. επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας, αποστολή βεβαιώσεων αμοιβών, ΜΥΦ, κλπ).

Τέλος καλούν τους υπαλλήλους δημόσιων υπηρεσιών να σταματήσουν την προτροπή προς τους πολίτες να απευθύνονται στο λογιστή τους.  
«Δεν είμαστε οι υπεράνθρωποι για τα πάντα, ζητείται από τον κλάδο μας πολλές φορές διεκπεραίωση εργασιών πέραν των γνωστικών μας αντικειμένων, πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν είμαστε οι άμισθοι υπάλληλοι του κράτους, δεν είμαστε κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών,   είμαστε Λογιστές – Φοροτεχνικοί», καταλήγει η Ένωση.  
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δεν είμαστε άμισθοι υπάλληλοι του κράτους
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 173974413317282518
Σχόλια
item