Άρτα: Έκκληση στους ετεροδημότες από τον Δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη Άρτα: Έκκληση στους ετεροδημότες από τον Δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Έκκληση στους ετεροδημότες από τον Δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη

Άρτα: Έκκληση στους ετεροδημότες από τον Δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη
Έκκληση στους ετεροδημότες να μην επισκέπτονται τους συγγενείς τους  που κατοικούν στα χωριά του δήμου Γ. Καραϊσκάκη, στα πλαίσια των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, απευθύνει με διαδικτυακό μήνυμά του, ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος, στο οποίο αναφέρει τα εξής:
«Φίλοι συνδημότες που ζείτε στην Αθήνα και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα.
Απευθύνομαι σε εσάς πού λαχταράμε και λαχταράτε να ρθείτε το Πάσχα, το Καλοκαίρι, τα Χριστούγεννα αλλά και πιο συχνά αν ήταν δυνατόν στο Δήμο μας να γεμίσουν χαρά και χαμόγελα τα σπίτια και οι γειτονιές κάθε χωριού μας!
Εμπιστευθείτε μας και στηριχτείτε σε εμάς για την παροχή βοήθειας και στήριξης των δικών σας εδώ αγαπημένων ανθρώπων!
Κάνω έκκληση και σας παρακαλώ να σεβαστείτε και να ακολουθήσετε την συμβουλή ” Μένουμε Σπίτι ” και μόνο για πολύ σοβαρό λόγο να επιλέξετε τον ερχομό σας στο χωριό.
Οι μεγάλες ηλικίες και οι ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας θα σας ευγνωμονούν και στο πέρασμα των δυσκολιών μοναδική εκδήλωση αγάπης και αμέτρητες αγκαλιές θα σας περιμένουν!
Με βαθύτατο αίσθημα ευθύνης και με στενάχωρη διάθεση γνωρίζοντας την αξία της σχέσης γονιού και παιδιού σας απευθύνω αυτή την έκκληση»!
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Έκκληση στους ετεροδημότες από τον Δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8425248519717691810
Σχόλια
item