Ποιος χωρισμός; Η Μελίνα Ασλανίδου πάει για γάμο - Τα φιλιά και τα χάδια σε κοινή θέα Ποιος χωρισμός; Η Μελίνα Ασλανίδου πάει για γάμο - Τα φιλιά και τα χάδια σε κοινή θέα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ποιος χωρισμός; Η Μελίνα Ασλανίδου πάει για γάμο - Τα φιλιά και τα χάδια σε κοινή θέα

Ποιος χωρισμός; Η Μελίνα Ασλανίδου πάει για γάμο - Τα φιλιά και τα χάδια σε κοινή θέα
Ποιος χωρισμός; Η Μελίνα Ασλανίδου είναι τόσο ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένο της, Βασίλη Μουντάκη, που είναι ολοφάνερο μέσα από τα αποκλειστικά στιγμιότυπα του Youweekly.gr με τα χάδια και τα φιλιά τους σε κοινή θέα! Μάλιστα, σε λίγο καιρό ενδέχεται να δούμε και γάμο αλλά θα τα μάθετε όλα παρακάτω αναλυτικά..
Αν και δεν συνηθίζει να αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, η δημόσια παραδοχή της σε τηλεοπτική συνέντευξη, πριν από ενάμιση χρόνο, για τον Βασίλη, τον άντρα της ζωής της, μας είχε εκπλήξει ευχάριστα, αφού η τραγουδίστρια είχε πει ξεκάθαρα για εκείνον: «Μετά από πολλά χρόνια αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη. 
Όταν τον είδα, είπα ότι είναι ο πιο όμορφος άνθρωπος που έχω δει ποτέ στη ζωή μου!». - Δείτε εδώ τι άλλο είχε πει για τον αγαπημένο της
Μελίνα Ασλανίδου σχέση
Η Μελίνα συνεχίζει να είναι στο πλευρό του κομμωτή συντρόφου της απόλυτα ερωτευμένη, με το μόνιμο χαμόγελό της να μαρτυρά την ευτυχία της. 
Πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι βρέθηκε στο «Anodos stage» για να παρακολουθήσει μαζί με φίλους του το πρόγραμμα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, με τα γέλια και τις αγκαλιές τους να δείχνουν πως ο ένας δεν μπορεί να ζει μακριά από τον άλλον!
Μελίνα Ασλανίδου γάμος
Παρά τα δημοσιεύματα και τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει πέρσι το καλοκαίρι και να επανασυνδέονται στις αρχές του χειμώνα, φαίνεται τελικά πως αυτός ο «χωρισμός» ίσως και να μην υπήρξε ποτέ. 
Ο Βασίλης την είχε στην αγκαλιά του όλο το βράδυ και δεν την άφηνε στιγμή, με τη Μελίνα να τον φιλά και να τον έχει στο πλευρό της λεπτό! «Αν θέλει ο Θεός, εγώ και ο Βασίλης θα φάμε κουφέτα», είχε δηλώσει πριν από έναν χρόνο και όπως λένε οι στενοί τους φίλοι, ο γάμος πιθανότατα θα γίνει το καλοκαίρι -πού αλλού;- στην Κρήτη, αφού ο σύντροφός της μένει μόνιμα στα Χανιά και έχει το κομμωτήριό του εκεί!


epirusblog.gr
5 of 5
Ποιος χωρισμός; Η Μελίνα Ασλανίδου πάει για γάμο - Τα φιλιά και τα χάδια σε κοινή θέα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4368869873314931863
Σχόλια
item