Θεσπρωτία: Τα σούπερ μάρκετ στη Θεσπρωτία έχουν επάρκεια προϊόντων... Ποια αγοράζονται περισσότερο... Θεσπρωτία: Τα σούπερ μάρκετ στη Θεσπρωτία έχουν επάρκεια προϊόντων... Ποια αγοράζονται περισσότερο... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Τα σούπερ μάρκετ στη Θεσπρωτία έχουν επάρκεια προϊόντων... Ποια αγοράζονται περισσότερο...

Θεσπρωτία: Τα σούπερ μάρκετ στη Θεσπρωτία έχουν επάρκεια προϊόντων... Ποια αγοράζονται περισσότερο...Τα σούπερ μάρκετ στη Θεσπρωτία  φροντίζουν για την επάρκεια και την έγκαιρη τοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια τους, ώστε να μην υπάρχουν ελλείψεις.
Οι ιδιοκτήτες ή οι υπεύθυνοι των σούπερ μάρκετ στη Θεσπρωτία διαβεβαιώνουν για την απρόσκοπτη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας και ανατροφοδοσίας της τοπικής αγοράς.
Παράλληλα σημειώνουν πως με αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ. 
Και προσθέτουν: "Οι καταναλωτές είναι καλό για τους ίδιους να  συμμορφώνονται στα μέτρα, που ανακοινώνονται, και να δείχνουν σύνεση και ηρεμία".
Μια μικρή έλλειωη παρατηρείται μερικές φορές σε καθαριστικά, απολυμαντικά, αντισηπτικά υγρά καθώς και σε αντισηπτικά και αντηβακτηριαδικά και αντισηπτικά, αλλά αυτό θεωρείται φυσιολογικό, αφού η καταναλωσή τους είναι μεγάλη. Μόλις έρχονται, πωλούνται αμέσως...
Αυτή την περίοδο τα τρόφιμα, που αγοράζονται περισσότερο στα σούπερ μάρκε της Θεσπρωτίας είναι:
Καθαριστικά-απολυμαντικά. Μαντηλάκια-αντιβακτηριδιακά. Αντισηπτικά υγρά. Σαπούνια. Χλωρίνη. Αλεύρι. Ζυμαρικά. Οσπρια. Ρύζι. 
Να σημειωθεί πως κάποια σούπερ μάρκετ είναι αναγκασμένα να δουλεύουν με μειωμένο προσωπικό καθώς πολλοί εργαζόμενοι έχουν κάνει χρήση της άδειας ειδικού σκοπού, που θέσπισε η κυβέρνηση για τους γονείς με παιδιά, μετά το κλείσιμο των σχολείων.
 Επιπλέον, κάποιες επιχειρήσεις έχουν επιτρέψει στους εργαζόμενους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να παραμείνουν σπίτι τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Τα σούπερ μάρκετ στη Θεσπρωτία έχουν επάρκεια προϊόντων... Ποια αγοράζονται περισσότερο...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7292356554877776186
Σχόλια
item