Αυτό είναι το σπίτι της Ευγενίας Σαμαρά - Θα ξετρελαθείς! Αυτό είναι το σπίτι της Ευγενίας Σαμαρά - Θα ξετρελαθείς! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυτό είναι το σπίτι της Ευγενίας Σαμαρά - Θα ξετρελαθείς!

Αυτό είναι το σπίτι της Ευγενίας Σαμαρά - Θα ξετρελαθείς!
Η Ευγενία Σαμαρά, μένει με την σειρά της στοπ σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί για τον κορωνοϊό, ενώ μας έδειξε πώς περνά τον χρόνο της αυτές τις ημέρες, που όλοι έχουμε κλειστεί μέσα! Θα ξετρελαθείς με τις φωτογραφίες που ανέβασε!
Η όμορφη ηθοποιός, που φέτος βλέπουμε στην επιτυχημένη σειρά 'Έρωτας μετά" μας έδειξε μερικές γωνιές του σπιτιού της, μέσα και από αναρτήσεις που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Έτσι πήραμε μια κλεφτή ματιά από ορισμένους χώρους του σπιτιού της, που έχουμε να πούμε ότι μας εντυπωσίασαν.
Όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν η Ευγενία Σαμαρά, έχει επιλέξει το λευκό χρώμα για το σπίτι της που φαίνεται αν είναι γενικά σε ήπιους τόνους! 
Η ίδια ανέβασε στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες, στις οποίες μας έδειξε τι κάνει αυτές τις ημέρες, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε με την σειρά της να βάλει το hashtag μένουμε στο σπίτι, που είναι και η καμπάνια του υπουργείου Υγείας για τον κροωνοϊό.

Μια κλεφτή ματιά μέσα στο σπίτι της Ευγενίας Σαμαρά - Πώς περνά τον χρόνο της;

Η ηθοποιός λοιπόν ανέβασε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και μας είπε μερικά πράγματα για τα όσα έκανε. όπως θα δείτε είχε άκρως δημιουργικές ημέρες, καθώς πέρα από το ότι έφτιαξε καπ κέικς, πήρε την ευκαιρία και τακτοποίησε και μερικά πράγματα στον χώρο της!
Την πρώτη ημέρα λοιπόν την τιμητική της είχε η ντουλάπα, με την ηθοποιό να συμμαζεύει ρούχα, να τακτοποιεί και να ξεμπερδεύει τα κοσμήματα της και πολλά άλλα.
Ωστόσο δεν έμεινε εκεί καθώς όπως θα δείτε έβαλε και κρυφό φωτισμό, τον οποίο σύμφωνα με τα όσα γράφει πάνω στην φωτογραφία έχει πάρει από το καλοκαίρι! 
Σας έχουμε και εικόνες από το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Είναι τριώροφο!
Μήπως να σκεφτούμε και εμείς να τακτοποιήσουμε το σπίτι μας με αυτή την ευκαιρία;
Ευγενία Σαμαρά
Ευγενία Σαμαρά σπίτι
σπίτι Ευγενία Σαμαρά
epirusblog.gr
5 of 5
Αυτό είναι το σπίτι της Ευγενίας Σαμαρά - Θα ξετρελαθείς!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1509525234200005501
Σχόλια
item