Η Μελίνα Ασλανίδου έπαιξε με τα φίλτρα κι έκανε τα μάτια της να... βουρκώσουν Η Μελίνα Ασλανίδου έπαιξε με τα φίλτρα κι έκανε τα μάτια της να... βουρκώσουν | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Μελίνα Ασλανίδου έπαιξε με τα φίλτρα κι έκανε τα μάτια της να... βουρκώσουν

Η Μελίνα Ασλανίδου έπαιξε με τα φίλτρα κι έκανε τα μάτια της να... βουρκώσουν
5η ημέρα που είμαστε όλοι κλεισμένοι μέσα στα σπίτι μας και η Μελίνα Ασλανίδου για να περάσει η ώρα της ξεκίνησε να παίζει με τα φίλτρα στο κινητό της. 
Μάλιστα, με ένα που χρησιμοποίησε έκανε τα μάτια της στην φωτογραφία να... βουρκώσουν.
Η τραγουδίστρια έχει μοιραστεί πολλές τις σκέψεις της στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και στιγμές από την καθημερινότητα της. 
Ειδικά, τώρα που διανύουμε μια δύσκολη περίοδο παγκοσμίως, η ίδια κάνει διάφορες αναρτήσεις τόσο από το σπίτι της, όσο και με διάφορα quote για να περάσει το μήνυμα πως πρέπει να παραμένουμε ψύχραιμοι.
Η Μελίνα Ασλανίδου, όπως όλοι μας λοιπόν μένει στο σπίτι της ακολουθώντας όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση με σκοπό να μην εξαπλωθεί περισσότερο ο κορωνοϊός
Όσον λοιπόν, κάθεται μέσα, επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως έκανε και χθες.
Στο Instagram έχουν βγει πολλά παιχνίδια, όπως αυτό που δημοσιεύσεις μια φωτογραφία σου με πιτζάμες. 
Έτσι λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία με πυτζάμες και αχτένιστα μαλλιά, όπως είμαστε ακριβώς όταν ξυπνάμε. Η ίδια έδειξε ότι διαθέτει χιούμορ και είναι εντελώς ακομπλεξάριστη αφού δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της στα social media.

Η φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου με τα φίλτρα και τα... βουρκωμένα μάτια

Σήμερα ωστόσο, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τελείως διαφορετική. 
Πόζαρε στο σπίτι της και δημοσίευσε μια φωτογραφία με φίλτρα που έδειχναν τα μάτια της βουρκωμένα, χωρίς όμως να είναι στην πραγματικότητα.
Στην λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε «Gdmorning... Μπιρι Μπιρι Μπιρι Μπιρι... Όχι δεν θα πω τίποτα.. Θα πω μόνο μια γλυκιά δυνατή χαρούμενη καλή μέρα στα σπίτια μας»

epirusblog.gr
5 of 5
Η Μελίνα Ασλανίδου έπαιξε με τα φίλτρα κι έκανε τα μάτια της να... βουρκώσουν
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1164227433803463742
Σχόλια
item