Έξαλλη η Ελένη Φουρέιρα: Χρησιμοποιούν το όνομά της σε ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο! Έξαλλη η Ελένη Φουρέιρα: Χρησιμοποιούν το όνομά της σε ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έξαλλη η Ελένη Φουρέιρα: Χρησιμοποιούν το όνομά της σε ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο!

Έξαλλη η Ελένη Φουρέιρα: Χρησιμοποιούν το όνομά της σε ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο! | tlife.gr
Έξαλλη είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤLIFE η Ελένη Φουρέιρα! 
Η αιτία είναι ένα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο σε ροζ ιστοσελίδα και δείχνει μια γυναίκα που μοιάζει στην διάσημη τραγουδίστρια σε ερωτικές περιπτύξεις ενώ αναγράφεται  κάτω το βίντεο το  όνομά της.
Όταν η Ελένη έμαθε για το βίντεο ταράχτηκε καθώς δεν είναι εκείνη που απεικονίζεται στο βίντεο και σκέφτηκε αμέσως ότι κάποιοι προσπαθούν να την συκοφαντήσουν.
Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν η δημοφιλής καλλιτέχνιδα πρόκειται να κινηθεί νομικά ή όχι για το ροζ βίντεο που αναφέρει το όνομά της, αλλά σίγουρα η Ελένη δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.
Αυτές τις μέρες η αγαπημένη καλλιτέχνιδα κάνει ήδη επιτυχία με το νέο της βίνεο κλιπ «YAYO» σε μουσική Claydee Lupa και Ελένης Φουρέιρα και στίχους Andy Nicolas, Claydee Lupa, Ελένης Φουρέιρα και Kareem Kalokoh!
epirusblog.gr
5 of 5
Έξαλλη η Ελένη Φουρέιρα: Χρησιμοποιούν το όνομά της σε ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1043946241057028001
Σχόλια
item