Απίστευτη αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Εκβιαστικά μου είπε, “Αν θέλεις να σου ανανεώσουμε το συμβόλαιο θα.."» Απίστευτη αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Εκβιαστικά μου είπε, “Αν θέλεις να σου ανανεώσουμε το συμβόλαιο θα.."» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Απίστευτη αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Εκβιαστικά μου είπε, “Αν θέλεις να σου ανανεώσουμε το συμβόλαιο θα.."»

Απίστευτη αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Εκβιαστικά μου είπε, “Αν θέλεις να σου ανανεώσουμε το συμβόλαιο θα..
Απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Βίκυ Χατζηβασίλειου για την αποχώρηση της καθώς είπε πως «εκβιαστικά της είπαν "αν θέλεις να σου ανανεώσουμε το συμβόλαιο θα κρατήσουμε εμείς τον τίτλο». Τι άλλο είπε η παρουσιάστρια;
H Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Tv Έθνος και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα. H παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο αν και πότε θα δούμε ξανά το “Πάμε πακέτο” αλλά και στην αποχώρηση της από τα Alpha.
“Η πρόταση ήταν διπλή από το Open και τον Νίκο Κοκλώνη: να συμμετάσχω στο J2US και να δοθεί η αμοιβή μου στο φιλανθρωπικό σωματείο “Μέλισσα”, που το στηρίζω εδώ και χρόνια, και παράλληλα να προχωρήσουμε και με το “Πακέτο”. 
Μου αρέσει στο J2US το αξίωμα κερδίζω – κερδίζεις. Εγώ θα πάρω τη χαρά της συμμετοχής γιατί είναι ένα ευχάριστο πρόγραμμα και παράλληλα τα κορίτσια της “Μέλισσας” θα πάρουν αγαθά που χρειάζονται” σημείωσε.
Μιας και μιλάμε για το Just the 2 Of us δείτε και τον όρο που έβαλε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για να συμμετέχει

“Πάμε πακέτο”. Πότε επιστρέφει στη συχνότητα του Open;

Ακόμη δεν μπορούμε να το πούμε αυτό, γιατί υπάρχει μια σειρά διαδικασιών που πρέπει να γίνουν. Να μπουν κάποια θέματα σε μια σειρά και να πάρει το project τον δρόμο προς τον τηλεοπτικό “αέρα”.
Έχω να σου πω πως έχω ήδη ξεκινήσει να βλέπω θέματα για την εκπομπή στον ύπνο μου. Χθες είδα μια μητέρα που έψαχνε τον γιο της.

Θα το δούμε τη φετινή σεζόν ή θα πάει για του χρόνου;

Επιθυμία όλων μας είναι να βγει τη φετινή σεζόν. Ξέρεις αυτό το διάστημα συνειδητοποίησα πόσο πολύ αγαπά ο κόσμος αυτή την εκπομπή. Με σταματούν παντού και με ρωτούν “πότε θα ξανακάνεις την εκπομπή, πότε θα δούμε το Πακέτο;”. 
Είναι πολύ συγκινητικό και δεν θα μου δινόταν ποτέ η ευκαιρία να το καταλάβω εάν η εκπομπή ήταν στον “αέρα”.
Αυτό από μόνο του δεν είναι ένα σπουδαίο δώρο; Είναι ωραίο να μπορούσε και στις δυσάρεστες καταστάσεις να αναγνωρίζουμε το θετικό του πράγματος. Όλα είναι μαθητεία…

Θα είναι ακριβώς το ίδιο ή θα υπάρξει κάποια παραλλαγή στο concept του “Πακέτου”;

Θα υπάρξουν παραλλαγές…

epirusblog.gr
5 of 5
Απίστευτη αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Εκβιαστικά μου είπε, “Αν θέλεις να σου ανανεώσουμε το συμβόλαιο θα.."»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4665670108243542973
Σχόλια
item