Ανακαλύφθηκε πετρογλυφικό από “μισό άνθρωπο και μισό αλογάκι της Παναγίας” που παραπέμπει σε εξωγήινη φυλή Ανακαλύφθηκε πετρογλυφικό από “μισό άνθρωπο και μισό αλογάκι της Παναγίας” που παραπέμπει σε εξωγήινη φυλή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ανακαλύφθηκε πετρογλυφικό από “μισό άνθρωπο και μισό αλογάκι της Παναγίας” που παραπέμπει σε εξωγήινη φυλή

Ανακαλύφθηκε πετρογλυφικό από “μισό άνθρωπο και μισό αλογάκι της Παναγίας” που παραπέμπει σε εξωγήινη φυλή
Μια μοναδική πετρογλυφική απεικόνιση βρέθηκε στο ισραηλινό τέμενος του Teymareh και έχει περιγραφεί ως μισός άνθρώπος και μισός mantis – το γνωστό μας “αλογάκι της Παναγίας”.
Δεδομένου ότι τα πετρογλυφικά των ασπόνδυλων είναι πολύ σπάνια, θεωρητικοί της θεωρίας των αρχαίων αστροναυτών υποστηρίζουν ότι αυτό που εντόπισαν είναι στην πραγματικότητα μια αναπαράσταση ενός εξωγήινου τύπου ανθρωπόμορφου με χαρακτηριστικά εντόμου. 
Κι αν πιστεύετε ότι η φαντασία τους οργιάζει, θα πρέπει να γνωρίζεται πως το συγκεκριμένο ον έχει περιγραφεί και αναφερθεί από αμέτρητα θύματα υποτιθέμενων απαγωγών μέχρι σχεδόν σήμερα.
Όπως δημοσιεύουν οι ερευνητές στο περιοδικό “Journal of Orthoptera Research”, το ανάγλυφο σκάλισμα των 14 εκατοστών παρουσιάστηκε για πρώτη φορά κατά τις ανασκαφές μεταξύ 2017 και 2018, αλλά δεν μπορούσε να αναγνωριστεί λόγω της ασυνήθιστης μορφής της.
Ανακαλύφθηκε πετρογλυφικό από "μισό άνθρωπο και μισό αλογάκι και της Παναγίας" και παραπέμπει σε εξωγήινη φυλή
Τα 6 άκρα προτείνουν ένα έντομο, ενώ το τριγωνικό κεφάλι με μεγάλα μάτια και πιασίματα των βραχιόνων είναι αναμφισβήτητα αυτά από ένα “αλογάκι της Παναγίας”, ένα αρπακτικό έντομο που κυνηγάει και συλλαμβάνει λεία όπως μύγες, μέλισσες, ακόμη και μικρά πουλιά.
Ακόμα πιο μυστηριώδη είναι τα μεσαία άκρα του, τα οποία τελειώνουν σε βρόγχους ή κύκλους. που θα μπορούσαν να εκπροσωπούν ένα άτομο που κρατάει κυκλικά αντικείμενα. 
Μια εναλλακτική υπόθεση είναι ότι οι κύκλοι αντιπροσωπεύουν αύρες που προκαλούνται από τις ατμοσφαιρικές εκκενώσεις πλάσματος.
Επί του παρόντος είναι αδύνατο να πούμε ακριβώς πόσο παλαιό χρονολογικά είναι το πετρογλυφικό, επειδή οι κυρώσεις εναντίον του Ιράν απαγορεύουν τη χρήση ραδιενεργών υλικών που είναι απαραίτητα για τη χρονολόγηση των ραδιενεργών εκπομπών.
Ωστόσο εμπειρογνώμονες εξέτασαν την τοποθεσία Teymareh και εκτιμούν ότι το γλυπτό μπορεί να δημιουργήθηκε 40.000 έως 4.000 χρόνια πριν.
Άραγε, θα μπορούσε αυτή η ζωγραφιά στον βράχο να παραπέμπει σε έναν εξωγήινο ανθρωπόμορφο “αλογάκι της Παναγίας”; 
Θα μπορούσε να είναι ένας τύπος εξωγήινης φυλής όπως έχουν αναφερθεί από διάφορους μάρτυρες στις εξεταζόμενες εξωγήινες απαγωγές τους;
Σύμφωνα με τους απαχθέντες, αυτά τα όντα συνεργάζονταν συχνά με άλλες φυλές όπως τα ερπετοειδή, οι αποκαλούμενοι γκρίζοι.
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
diadrastika.com
epirusblog.gr
5 of 5
Ανακαλύφθηκε πετρογλυφικό από “μισό άνθρωπο και μισό αλογάκι της Παναγίας” που παραπέμπει σε εξωγήινη φυλή
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 1093810497165586737
Σχόλια
item