Μέτρα του δήμου Αθηναίων για τον κορωνοϊό -Κλειστές οι Λέσχες Φιλίας

Μέτρα του δήμου Αθηναίων για τον κορωνοϊό -Κλειστές οι Λέσχες Φιλίας

Από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου και για τέσσερις εβδομάδες οι Λέσχες Φιλίας του δήμου Αθηναίων θα παραμείνουν κλειστές μετά τις σημερινές αποφάσεις του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων όλες οι υπηρεσίες του ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) έχουν προετοιμαστεί για την αντιμετώπιση, με οργανωμένο σχέδιο, κάθε ανάγκης που προκύπτει σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους ευθύνης του δήμου Αθηναίων θα γίνονται άμεσα όταν και όπου αυτό προβλέπεται, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

«Με τον πλέον αυστηρό τρόπο τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής σε σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, γυμναστήρια, στα τέσσερα κολυμβητήρια του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Σεράφειο, Κολοκυνθούς, Γκράβα, Γουδή) αλλά και όπου αλλού χρειάζεται» επισημαίνει η ανακοίνωση.

Ειδικά στα κολυμβητήρια, τονίζεται ότι, διασφαλίζεται απολύτως η ποιότητα του νερού, το σύστημα ανακυκλοφορίας του, η αναγκαία απολύμανση αλλά και η σχολαστική καθαριότητα των χώρων. 

«Πέραν αυτών που ισχύουν ανεξάρτητα από το πρόβλημα του κορωνοϊού, γίνονται πλέον πιο τακτικοί οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι του νερού και συγκεκριμένα δυο φορές την εβδομάδα. 

Επίσης διπλασιάζονται οι ώρες εργασίας των συνεργείων καθαρισμού ώστε να γίνεται ακόμα πιο εντατικά τόσο ο καθαρισμός όσο και η απολύμανση», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι, λαμβάνονται όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα στις υπηρεσίες του δήμου και ιδιαίτερα όπου εξυπηρετείται το κοινό.

epirusblog.gr
5 of 5
Μέτρα του δήμου Αθηναίων για τον κορωνοϊό -Κλειστές οι Λέσχες Φιλίας
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8100909073730927577
item