Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στις πρόσφατες δηλώσεις του αδερφού της για τη σχέση τους! Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στις πρόσφατες δηλώσεις του αδερφού της για τη σχέση τους! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στις πρόσφατες δηλώσεις του αδερφού της για τη σχέση τους!

Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στις πρόσφατες δηλώσεις του αδερφού της για τη σχέση τους! | tlife.gr

Το πρωί της Κυριακής, στον αέρα του «Έλα, Χαμογέλα» στο Open, προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου, Γιάννης.
Στο τέλος του βίντεο, η παρουσιάστρια σχολίασε τις δηλώσει που έκανε ο αδερφός της για σχέση που είχαν ως παιδιά, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, πώς ο Γιάννης Χρηστίδης είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο από όλους και ξέρει τα πάντα για εκείνη.
«Είναι αλήθεια. Ήταν ο μικρός ενοχλητικός αδερφός. Με ενοχλούσε πάρα πολύ. Ήταν τόσο καλό παιδάκι, εγώ τόσο νευρική… Γιατί ήμουν τόσο κακιά; Πολύ κακιά. Καθόλου δεν τον ήθελα στην παρέα μου. 
Μου λέει η μαμά μου ότι μέχρι να γεννηθεί ήμουν πολύ καλό παιδάκι. Στο μαιευτήριο πήγα τον είδα – φαίνεται στις φωτογραφίες ότι ενοχλήθηκα – και φεύγοντας για το σπίτι είπα: «Τι, θα το πάρουμε μαζί μας;». 
Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για τη ζωή μου και αισθάνομαι τη μεγαλύτερη ασφάλεια που μπορεί να αισθανθεί άνθρωπος… Είναι η ψυχή της παρέας, έχει πάρα πολύ χιούμορ, αν όμως γυρίσει το μάτι του…» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Δες το βίντεο που ακολουθεί:
epirusblog.gr
5 of 5
Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στις πρόσφατες δηλώσεις του αδερφού της για τη σχέση τους!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2206740602169858739
Σχόλια
item