Έσπασε την καραντίνα η Αθηνά Οικονομάκου - Βγήκε βόλτα και ανέβασε φωτογραφία

Έσπασε την καραντίνα η Αθηνά Οικονομάκου - Βγήκε βόλτα και ανέβασε φωτογραφία
Έσπασε την καραντίνα η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς βγήκε μια βόλτα και ανέβασε φωτογραφία στο προφιλ της στο Instagram. Η ίδια τήρησε τα μέτρα ασφαλείας και δεν βρέθηκε με κανέναν άνθρωπο σε κοντινή απόσταση
Ο Κορωνοϊός μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι τόσο για να προστατέψουμε εμάς, αλλά και για να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Έτσι και η showbiz κλείστηκε μέσα στο σπίτι της και περνάει διαφορετικά την ώρα της.
Η Αθηνά Οικονομάκου χαλαρώνει σπίτι της με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο και περνάνε όμορφες και δημιουργικές στιγμές, καθώς χαλαρώνουν, μαγειρεύουν και παίζουν.
Ωστόσο είπε να πάει μια βόλτα χωρίς να συναντήσει κανέναν για να πάρει λίγο καθαρό αέρα και έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για την μικρή της βόλτα.

Πώς έσπασε την Καραντίνα η Αθηνά Οικονομάκου και που πήγε βόλτα και ανέβασε φωτογραφία

Η Αθηνά Οικονομάκου τόσες μέρες χαλαρώνει σπίτι της με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο και περνάνε όμορφες και δημιουργικές στιγμές, καθώς χαλαρώνουν, μαγειρεύουν και παίζουν.
Η ίδια μας έχει δείξει αρκετές φωτογραφίες στα social media, από το πως περνάνε την ώρα τους μέσα στο σπίτι και τι κάνουν για να μην βαριούνται, τώρα που όλοι πρέπει να μένουμε μέσα. 
Δείτε και φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της
Ωστόσο χθες η ηθοποιός θέλησε να σπάσει για λίγο την καραντίνα και να πάει με το ποδήλατο της, μια μικρή βόλτα στην γειτονιά της. 
Όπως αποκάλυψε η ίδια τήρησε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και δεν συνάντησε άνθρωπο ούτε στα 5 μέτρα.
«Είχα τ'ονειρό μου, το ποδήλατό μου κι όλα έμοιαζαν σωστά.. *βολτα στην γειτονιά μου, μόνη μου, πολύ προσεκτικά, δεν συνάντησα άνθρωπο στα 5 μέτρα!» έγραψε στην ανάρτηση της.
Δείτε την:

epirusblog.gr
5 of 5
Έσπασε την καραντίνα η Αθηνά Οικονομάκου - Βγήκε βόλτα και ανέβασε φωτογραφία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6323721246230470773
item