Άρτα: Ο γιατρός είναι πάντα κοντά στους ανήμπορους…

Άρτα: Ο γιατρός είναι πάντα κοντά στους ανήμπορους…
Πολύς κόσμος στο κέντρο ενημέρωσης και στήριξη των πολιτών…
Απ’ τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας, το κέντρο στήριξης και ενημέρωσης των πολιτών της περιοχής για τον κορονοϊό, που δημιούργησε και λειτουργεί ο Δήμος Αρταίων, στην οδό Φιλελλήνων, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, απέδειξε πως ήταν μια αναγκαιότητα και πολύ σωστή, η επιλογή της δημοτικής αρχής, να το λειτουργήσει.
Απ’ την πρώτη ημέρα, οι αδύναμοι κυρίως συμπολίτες μας, ζήτησαν αρχικά ενημέρωση και ακολούθως στήριξη, μέσα στα όρια που έχει βάλει η δημοτική αρχή, σε σχέση με αυτό που μπορεί να προσφέρει.
Και το σημαντικότερο… Το προσωπικό του Δήμου Αρταίων, που εκλήθη να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια, το κάνει με μεγάλη ικανοποίηση, θεωρώντας (σ.σ και σωστά) πως υπηρετεί τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.
Όμως, για να λειτουργήσει, μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία, σε μια τόσο δύσκολη εποχή, χρειάζεται και ο κατάλληλος άνθρωπος, που εξ όσων διαπιστώσαμε με τις επισκέψεις που κάναμε, είναι εκ των στενών συνεργατών του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη. 
Ο γιατρός Παναγιώτης Γαλάνης, που εικονίζεται στην φωτογραφία, βρίσκεται στο κέντρο πληροφόρησης και στήριξης, πολλές ώρες την ημέρα και δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα, αλλά και συντονίζει την όλη προσπάθεια…
Για την προσπάθεια που κάνει, είναι αυτονόητα τα συγχαρητήρια..
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ο γιατρός είναι πάντα κοντά στους ανήμπορους…
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6064489308630940781
item