Γιάννενα: Περισσεύει η διάθεση για το Πολυδύναμο

Γιάννενα: Περισσεύει η διάθεση για το Πολυδύναμο
Εκτός από την επιβεβαίωση των προβλημάτων που κληροδοτήθηκαν σχετικά με το Πολυδύναμο Κέντρο και τη λειτουργία του, η χθεσινή επίσκεψη του προέδρου του ΚΕΘΕΑ Χρ. Λιάπη και του προέδρου του ΟΚΑΝΑ Θαν. Θεοχάρη στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, δεν προσέφερε κάποια σημαντική είδηση.
Οι δύο επικεφαλής των φορέων συναντήθηκαν με τον διοικητή του νοσοκομείου Χατζηκώστα Σπ. Δερδεμέζη και σε δηλώσεις τους εξέφρασαν τη διάθεση να βρουν από κοινού την καλύτερη δυνατή λύση στα προβλήματα που υπάρχουν και τα οποία αναφέρονται στην πρόσληψη προσωπικού, αλλά κυρίως στην ένταξη του Κέντρου στον οργανισμό λειτουργίας κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί εφικτό.
Όπως ανέφεραν το Πολυδύναμο Κέντρο μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς ενώ στάθηκαν στην ανάγκη στήριξης της λειτουργίας του από την περιφέρεια Ηπείρου και το δήμο Ιωαννιτών καλώντας και την κοινωνία «να αγκαλιάσει το Πολυδύναμο».
«Να είμαστε χρήσιμοι για ανθρώπους που μπλέχτηκαν στο δόκανο των εξαρτήσεων. Συνδυάζουμε μεθόδους και δυνατότητες.
Το ΚΕΘΕΑ έχει μακρά ιστορία δικό του αποτύπωμα. Και εδώ φιλοδοξούμε να γίνει αναφορά το κέντρο για όλους. Μεγάλη σημασία από τους φορείς και περιφέρεια και δήμος είναι δίπλα μας και εμείς το ίδιο με συνολικό σκοπό να είμαστε χρήσιμοι» είπε ο κ. Λιάπης ενώ ανάλογα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του κ. Θεοχάρη.
Ο κ. Δερδεμέζης από την άλλη αναφέρθηκε σε όλα όσα πρέπει να γίνουν ζητώντας από τους δυο προέδρους να συνδράμουν και να πιέσουν και εκείνοι από την πλευρά τους ώστε να βρεθούν κονδύλια, προσωπικό και ό,τι άλλο απαιτείται για την ομαλή και σωστή λειτουργία του Κέντρου.
Μετά το πέρας της συνάντησης με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα ακολούθησαν επισκέψεις στην περιφέρεια Ηπείρου αλλά και στο δήμο Ιωαννιτών όπου και υπήρξαν συναντήσεις με τον Αλέκο Καχριμάνη και τον Μωυσή Ελισάφ.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Περισσεύει η διάθεση για το Πολυδύναμο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6677193221897712889
item