Ήπειρος: Περιφέρεια - Κανένα κρούσμα κοροναϊού στην Ήπειρο Ήπειρος: Περιφέρεια - Κανένα κρούσμα κοροναϊού στην Ήπειρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Περιφέρεια - Κανένα κρούσμα κοροναϊού στην Ήπειρο


Ήπειρος: Περιφέρεια - Κανένα κρούσμα κοροναϊού στην Ήπειρο
Από την Περιφέρεια Ηπείρου/Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνονται τα εξής:

1. Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 στοιχεία, στην Ήπειρο δεν έχει διαπιστωθεί κανένα κρούσμα κοροναϊού, ούτε και υπάρχει κάποιο ύποπτο κρούσμα προς διερεύνηση.

2. Τα μέλη της εκδρομής του ΚΑΠΗ Ανατολής Δήμου Ιωαννιτών αμέσως με την επιστροφή τους το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 από το Ισραήλ έχουν τεθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για προληπτικούς λόγους σε κατ΄ οίκο περιορισμό. Για την τήρηση των οδηγιών που τους έχουν δοθεί, αρμόδιοι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας, επικοινωνούν σε τακτική βάση με τον καθέναν ξεχωριστά, όπως ορίζεται από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

3. Σε κάθε περίπτωση η στοχοποίηση πολιτών είναι ανεπίτρεπτη και οφείλουν όλοι να είναι διακριτικοί προς όσους τίθενται σε καθεστώς πρόληψης κατά της διάδοσης της νόσου.

4. Συνιστάται στους χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης να αποφεύγουν αναφορές ή αναπαραγωγή σχολίων κλπ που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, στιγματίζουν πολίτες και εν τέλει συμβάλλουν στην πρόκληση πανικού.

5. Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την 6η ΥΠΕ και τον ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση ζητημάτων που προκύπτουν, ως επίσης και για την εφαρμογή οδηγιών που εκδίδονται.
epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Περιφέρεια - Κανένα κρούσμα κοροναϊού στην Ήπειρο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4997064911816394782
Σχόλια
item