Οι συνήθειες που δεν σε αφήνουν να τον ξεπεράσεις μετά τον χωρισμό Οι συνήθειες που δεν σε αφήνουν να τον ξεπεράσεις μετά τον χωρισμό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι συνήθειες που δεν σε αφήνουν να τον ξεπεράσεις μετά τον χωρισμό

Οι συνήθειες που δεν σε αφήνουν να τον ξεπεράσεις μετά τον χωρισμό
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε περάσει αυτή τη ζόρικη φάση στη ζωή μας. Κι όσο περισσότερο καιρό ήσουν με το ταίρι σου, που τώρα είναι πρώην ταίρι, τόσο περισσότερο δυσκολεύεσαι να αφήσεις αυτό που είχατε πίσω σου. Αλλά έτσι είναι η ζωή.
Από μικροί μαθαίνουμε να αποχωριζόμαστε πράγματα και ανθρώπους. Παρακάτω θα δείτε μερικά πράγματα που πρέπει να σταματήσετε εάν θέλετε πραγματικά να ξεπεράσετε μία σχέση.
Είσαι stalker στα social media
Ένα τσεκ στο Instagram την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα. Βασικά όχι, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Δεν είπαμε να τον μπλοκάρεις τον άνθρωπο, αλλά πού θα σε ωφελήσει να βλέπεις που πηγαίνει, τι κάνει και με ποια είναι (γιατί παίζει και αυτή η πιθανότητα, όπως ξέρεις). Κάνε unfollow παντού και μην τσεκάρεις συνέχεια τους λογαριασμούς του. Μείωσέ το σταδιακά.
Κρατάς επαφή μετά τον χωρισμό
Αυτό μπορεί να γίνει κάπως ύπουλο και προβληματικό. Προφανώς και υπάρχουν σχέσεις που παραμένουν φιλικές, αλλά έτσι κρατάς ανοιχτή την πόρτα της επανασύνδεσης, έστω και άθελά σου. Και ξαφνικά, η σχέση μετατρέπεται σε κάτι άλλο, που θυμίζει το κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας.
Αναλύεις συνέχεια τι πήγε λάθος
Μέχρι ενός σημείου, είναι οκ να εξετάζεις τι πήγε λάθος. Το κάνεις κυρίως για εσένα, επειδή θέλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να βρεις το μοτίβο των λανθασμένων συμπεριφορών. Αλλά αν νιώθεις ενοχές και αναζητάς την παραμικρή λεπτομέρεια που σας οδήγησε στον χωρισμό, αποκτάς εμμονή και δεν σε βοηθά να ξεμπλοκάρεις. Ένα ζευγάρι αποτελείται από δύο πρόσωπα και δεν έχει να κάνει μόνο με τη δική σου επιθυμία.
Έχεις την ίδια ρουτίνα μετά τον χωρισμό
Εντάξει, δεν είναι εύκολο να φέρεις τούμπα τη ζωή σου και να ξεχάσεις όσα έκανες. Μπορείς όμως να κάνεις μικρές αλλαγές, ειδικά εκείνες που αφορούσαν στον κοινό σας βίο. Μην πηγαίνεις στο μπαρ που συχνάζατε, μην περνάς από το στέκι του μήπως και τον πετύχεις και βρες άλλο μέρος να γυμναστείς.
 Όπως επίσης, είναι καλό να ανακαλύψεις και ένα νέο χόμπι. Κάτι που πάντα ανέβαλες να ξεκινήσεις ή κάτι που ανακάλυψες τώρα και σε ενθουσιάζει. Self care πάνω από όλα.
epirusblog.gr
5 of 5
Οι συνήθειες που δεν σε αφήνουν να τον ξεπεράσεις μετά τον χωρισμό
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3128984585672301448
Σχόλια
item