Άρτα: Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας ζητά το κλείσιμο των καταστημάτων Άρτα: Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας ζητά το κλείσιμο των καταστημάτων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας ζητά το κλείσιμο των καταστημάτων

Άρτα: Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας ζητά το κλείσιμο των καταστημάτων
Με το σύνθημα «μένουμε σπίτι ή βγαίνουμε για ψώνια – και τα δυό μαζί δεν πάνε» ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας ζητά από την κυβέρνηση να πάρει άμεσα την απόφαση για κλείσιμο όλων των καταστημάτων, στα πλαίσια των μέτρων  πρόληψης και αντιμετώπισης του κορονοϊού.
Ολόκληρο το κείμενο του Εμπορικού Συλλόγου έχει ως εξής:                   
«Σε αυτή την χρονική συγκυρία καλούμαστε ως πολίτες, έμποροι και επιχειρηματίες, να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της επέκτασης της πανδημίας.
Οφείλουμε και εμείς, ως ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας, δείχνοντας αλληλεγγύη και υπευθυνότητα να συμβάλλουμε σε αυτή την προσπάθεια για να προστατέψουμε την υγεία των οικογενειών μας,των εργαζομένων αλλά και των πελατών μας.
Καλούμε την κυβέρνηση να μας προστατεύσει, να λάβει άμεσα την απόφαση για το καθολικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου και η απόφαση αυτή να συνοδεύεται από συγκεκριμένα μέτρα στήριξης αυτών. 
Όσο πιο γρήγορα κλείσουν τα καταστήματα, το όποιο κόστος σίγουρα θα είναι μικρότερο σε σχέση με αυτό που θα προκύψει εάν συνεχίσουμε να υπολειτουργούμε.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ Ή ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ.
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ»
Στο μεταξύ, με απόφαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας και μέχρι να υλοποιηθεί η πρότασή του προς την κυβέρνηση για κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, προχώρησαν στην άμεση μείωση του ωραρίου, δηλαδή ανοιχτά μόνο το πρωί από 8:00 εως 14:00.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας ζητά το κλείσιμο των καταστημάτων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6378936212936142438
Σχόλια
item