Γιάννενα: Παίρνει εξιτήριο το πέμπτο από τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ήπειρο

Γιάννενα: Παίρνει εξιτήριο το πέμπτο από τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ήπειρο

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει μέσα στην ημέρα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ο νεαρός, που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύονταν τις προηγούμενες ημέρες στη Μονάδα Λοιμωδών.

Έτσι, για νοσηλεία παραμένουν δύο άτομα, ο 72χρονος από την Άρτα και ο οδηγός βουνού, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι διασωληνωμένοι, σε σταθερή κατάσταση, στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ σε καραντίνα στα σπίτια τους παραμένουν η γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και ο γιατρός του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Στο μεταξύ, στην εργασία τους επέστρεψαν από σήμερα οι επτά γιατροί του Νοσοκομείου Άρτας, που είχαν έρθει σε επαφή με τον 72χρονο, αλλά βρέθηκαν αρνητικοί, ενώ όλες οι υπόλοιπες επαφές του ηλικιωμένου παραμένουν σε περιορισμό στην οικία τους και παρακολουθούνται.


Ασυμπτωματικές συνεχίζουν να είναι οι 14 διαπιστωμένες επαφές υψηλού και μέτριου κινδύνου του κρούσματος της Πρέβεζας, που επίσης είναι σε κατ’ οίκον απομόνωση, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ωστόσο στο νοσοκομείο της πόλης νοσηλεύεται ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού και αναμένεται αποτέλεσμα δείγματος που εστάλη προς διερεύνηση.


Αναμένονται, επίσης, αποτελέσματα από τέσσερα δείγματα στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» και από ένα δείγμα από το Νοσοκομείο Πρέβεζας. Όλα τα υπόλοιπα δείγματα που ελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες, είναι αρνητικά.


Τέλος, στο camping του Δρεπάνου εξακολουθούν να φιλοξενούνται 27 άτομα από διάφορες χώρες της Ευρώπης , για τους οποίους βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία επαναπατρισμού τους μέσω των ακτοπλοϊκών γραμμών προς την Ιταλία. Όλοι παρακολουθούνται και είναι καλά στην υγεία τους .
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Παίρνει εξιτήριο το πέμπτο από τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ήπειρο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5327194261982230496
item