Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα λόγια αγάπης για την πρώην σύζυγό του Αθηνά Τσιλύρα! «Θα τη νοιάζομαι πάντα» Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα λόγια αγάπης για την πρώην σύζυγό του Αθηνά Τσιλύρα! «Θα τη νοιάζομαι πάντα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα λόγια αγάπης για την πρώην σύζυγό του Αθηνά Τσιλύρα! «Θα τη νοιάζομαι πάντα»

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα λόγια αγάπης για την πρώην σύζυγό του Αθηνά Τσιλύρα! «Θα τη νοιάζομαι πάντα» | tlife.gr
Από τους πιο αγαπημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου. 
Ανάμεσα σε άλλα ο διάσημος ηθοποιός, μίλησε και για την πρώην σύζυγό του Αθηνά Τσιλύρα αλλά και για τον γιο που απέκτησαν ο οποίος μάλιστα έχει μεγάλη ομοιόητητα με τον διάσημο πατέρα του. 
Για τον γιο του είπε πως είναι στο πολυτεχνείο και ότι του έχει μεγάλη λατρεία. «Προσπάθησα από μικρός που ήταν να μην είμαστε μόνο φίλοι αλλά μπαμπάς και γιος»!
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε για την Αθηνά Τσιλύρα: Πολύ έντονη σχέση, μεγάλος έρωτας και σιγά σιγά ο χρόνος έκανε αυτό που συνήθως κάνει… σκάβει… έκανε τη ζημιά του. Αφού θα είμαστε καλύτερα αν το διαλύσουμε» 

Και ξέρει ότι θα κάνω πάντα τα πάντα για να είναι καλά. Θα τη νοιάζομαι και τη νοιάζομαι και το αποδεικνύω αυτό με πράξεις και όχι με λόγια και τη θαυμάζω γιατί πιστεύω ότι η Αθηνά σε δραματικούς ρόλους είναι ότι καλύτερο έχουμε»
epirusblog.gr
5 of 5
Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα λόγια αγάπης για την πρώην σύζυγό του Αθηνά Τσιλύρα! «Θα τη νοιάζομαι πάντα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4996397161481350780
Σχόλια
item