Ακυρώνει την εκδήλωση για τα γενέθλιά της η Βάνα Μπάρμπα! Ακυρώνει την εκδήλωση για τα γενέθλιά της η Βάνα Μπάρμπα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ακυρώνει την εκδήλωση για τα γενέθλιά της η Βάνα Μπάρμπα!

Ακυρώνει την εκδήλωση για τα γενέθλιά της η Βάνα Μπάρμπα!
Ακυρώνει τα πλάνα της για τα γενέθλιά της η Βάνα Μπάρμπα, ακολουθώντας με τις σειρά της τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό, που είναι ραγδαίες. Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση που έκανε στο Facebook η γνωστή ηθοποιός. Τι ανέφερε;
Με μια ανάρτηση θέλησε η Βάνα Μπάρμπα να ενημερώσει τους φίλους της ότι η εκδήλωση που είχε κανAονίσει για να γιορτάσει τα γενέθλιά της ακυρώνεται. Η ίδια είπε ακόμα ότι εύχεται να πάνε όλα καλά. "Χρειάζεται πίστη" έγραψε χαρακτηριστικά.
Όπως πολλοί ακόμα διάσημοι, έτσι και η Βάνα Μπάρμπα έστειλε έτσι το μήνυμά της για τον κροωνοϊό, που "θερίζει" και τη χώρα μας.
"Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώσω ότι ενόψει της παρούσας κατάστασης ακυρώνω την εκδήλωση που είχα προγραμματίσει αύριο για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου. 
Εύχομαι να πάνε όλα καλά, χρειάζεται πίστη, πολύ προσοχή και υπευθυνότητα! Σας ευχαριστώ πολύ" έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. η Βάνα Μπάρμπα. Να πούμε ότι ανάρτηση για τον ιό έκανε και ο Νίνο. 
Δείτε εδώ τα όσα έγραψε.


epirusblog.gr
5 of 5
Ακυρώνει την εκδήλωση για τα γενέθλιά της η Βάνα Μπάρμπα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2749899730712034389
Σχόλια
item