Σμαράγδα Καρύδη: Η μεγάλη ανησυχία για τον κορονοϊό και το δημόσιο μήνυμα!

Σμαράγδα Καρύδη: Η μεγάλη ανησυχία για τον κορονοϊό και το δημόσιο μήνυμα! | tlife.gr
Η Σμαράγδα Καρύδη έχει επηρεαστεί από όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο με την μεγάλη εξάπλωση του κορονοϊού και τους αλλεπάλληλους θανάτους που έχει προκαλέσει. 
Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στις δύσκολες ημέρες που περνάμε, την ανησυχία που επικρατεί και έστειλε το δικό της μήνυμα.
«Γύρισα μόλις απ τη βόλτα με τον @yiannisofficial και για άλλη μια φορά νιώθω ευγνωμοσύνη που υπάρχει στη ζωή μου γιατί χωρίς αυτόν δε θα σηκωνόμουν ίσως σήμερα απ τον καναπέ να πάω μια βόλτα και θα βούλιαζα πιο βαθιά στην κατάθλιψη των ειδήσεων και του Ίντερνετ. 
Έξω έχει μπει η άνοιξη. Γύρω απ την Ακρόπολη έχουν ανθίσει τα πάντα. Οι παπαρούνες τα χαμομήλια και εκείνα τα μωβ και τα κίτρινα που δε ξέρω πως τα λένε.
Πεταλούδες παντού, πουλιά και χελώνες που κάνουν σεξ. Ο ήλιος είναι λαμπερός και παντού μυρίζει υπέροχα. 
Θέλω να πω ότι γράφω αυτή την ανάρτηση σαν έκθεση τρίτης δημοτικού για την Άνοιξη για να σας πω να βγείτε μια βόλτα. 
Οκ φυσικά πάρτε τα μέτρα σας, τα αντισηπτικά, τα απολυμαντικά για τα κουμπιά του ασανσέρ και τα πόμολα αλλά πάρτε έστω 10 λεπτά και βγείτε στο κοντινότερο δασάκι, πάρκο, πλατεία, ότι έχετε κοντά σας ή όσοι μπορείτε να πάτε και πιο μακρυά. 
Θα σας κάνει τεράστιο καλό.
Κλείστε για λίγο ειδήσεις και σόσιαλ μίντια και πάρτε μια βαθιά ανάσα στον ήλιο. Οφείλουμε εκτός απ τη σωματική μας υγεία να κοιτάξουμε και τη ψυχική γιατί οι μισοί μου φίλοι είναι έτοιμοι για κρίση πανικού και δεν αποκλείω κάποια στιγμή να πάθω κι εγώ. 

Προστατευτείτε και απ τον Ιό και απ τη τρομολαγνεία και την κατάθλα. Θα το ξεπεράσουμε φίλοι μου. Με μέτρα προστασίας πάντα αλλά και ηρεμία και αισιοδοξία. 

Φιλιά σε όλους και αγκαλιές νοητές στέλνω κι ο Γιάννης τρελές φανταστικές γλυψιές στα μούτρα σας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

epirusblog.gr
5 of 5
Σμαράγδα Καρύδη: Η μεγάλη ανησυχία για τον κορονοϊό και το δημόσιο μήνυμα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5506368586431965302
item