«Φωτιά» πήραν οι κάμερες στις Λωρίδες Έκτακτης Ανάγκης! «Φωτιά» πήραν οι κάμερες στις Λωρίδες Έκτακτης Ανάγκης! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Φωτιά» πήραν οι κάμερες στις Λωρίδες Έκτακτης Ανάγκης!

«Φωτιά» πήραν οι κάμερες στις Λωρίδες Έκτακτης Ανάγκης!
Συνολικά 479 παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε οδηγούς, που κινούνταν στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), εκ των οποίων οι 310 μέσω καμερών και οι 169 κατά τη διάρκεια επιτόπιων τροχονομικών ελέγχων.
Οι παραπάνω τροχονομικοί έλεγχοι έγιναν από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, το διάστημα 28/2 έως 2/3/2020, σε οδικά τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και Αττικής Οδού, για τον εντοπισμό οδηγών που κινούνταν στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).
Υπενθυμίζεται ότι, η χρήση της Λ.Ε.Α. κατατάσσεται στις παραβάσεις αντικοινωνικής οδικής συμπεριφοράς και σε περιπτώσεις διάπραξης παράβασης, προβλέπεται η επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης για 60 ημέρες και η καταχώρηση 9 βαθμών Σ.Ε.Σ.Ο. (Point System), χωρίς την επιβολή διοικητικού προστίμου.
Η χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την κίνηση οχημάτων άμεσης ανάγκης και οχημάτων συντήρησης των αρμόδιων υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων, περιστατικών ή άλλων αναγκών, οποιαδήποτε άλλη χρήση της δεν επιτρέπεται.
epirusblog.gr
5 of 5
«Φωτιά» πήραν οι κάμερες στις Λωρίδες Έκτακτης Ανάγκης!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4457594045722753349
Σχόλια
item